Tartışma uzayıp gider hepimiz aynı dava için konuşuyoruz hepimiz hem fikiriz ama anlatım tarzlarımız farklı olduğu için anlaşılamıyoruz.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyerek konunun kapatılmasını yöneticilerimizden rica ediyorum :)
Printable View
Tartışma uzayıp gider hepimiz aynı dava için konuşuyoruz hepimiz hem fikiriz ama anlatım tarzlarımız farklı olduğu için anlaşılamıyoruz.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyerek konunun kapatılmasını yöneticilerimizden rica ediyorum :)
ya zaten temel amaç milletimizi bizi birbirmize dusurmek iç karısıklık cıkarmak degıl mı
aynı konu uzerıne konusurken aynı seyı savunurken birbirimizle tartısmamız bence çok yanlıs
birlik olmamız gerektıgı bı zaman herzamakınden daha cok
Olay öyle bir duruma geldiki Gptr pkk destekçisi oldu, hadi gelde sende sakin ol bu şekilde yargılanmak ne demek yaa kusura bakma biraz daha yumuşak olamam bu konuda.
Herkes Tavrını koyuyorsa bende koyarım ister yönetimden ilk mesajı yazan ben olayım isterse son mesajı yazan olayım. Benim tavrım budur arkadaşım
bence kitlenmesi gereken konu o değilde bu oldu bi anda..yöneticiler yine asarım keserim muhabbetine giriyo..atıştığınız mehmet abi bu foruma en çok emeği geçmiş insandır kanımca..gereksiz yere uzamamalı konu!
Hayırdır ne astık ne kestik gene? kim kimle atışmış? evet dedigin gibi gereksiz yere uzamamalı konu yazdığın mesajla gerekli yere uzayacak demi.
Üstünlükten çok uslüp meselesi biraz , Daha yapıcı yaklaşmak lazım yıkıcı değil !
Tabi , Forumda bence Normal üye yada Mod olması bi tür üstünlük sağlamaz yanlış anlamayın iki taraf içinde söylüyorum uslüp tarzları biraz daha kibar ve açıklayıcı olsa bunların hiçbiri olmaz diye düşünüyorum ... bilmem kendimi anlatabildim mi ...
yönetici olmadığını görmemişim..iyi tanıyorsan sorun yok..yaş farkına bak en azından biraz saygı dimi..
Ozan ne alaka derken ? Mehmet abiyle aranda geçen tartışmada yaş geregi saygı ve forum sahibi olmanın gerektigirdigi yapıcı bi yaklaşım dan bahsediyor Ertuğda vs vs ..
ya ben anlamıyorum.. buraya yönetici oluyosun harbi tebrik edilicek bi olay herşeyi iyi kavramışsın...taş çatlasın 20 yaşındasın....ama senden 15-20 yaş büyük 35-36 yaşında bi adama nasıl saygı çerçevesinde konuşucağını bilmiosan denilcek hiç bişey yok!!!! saygılar..
Bu konu iyice b.ka sardı, aslında bu forum siyasi bir forum olmadığı ve konu provake edildiği için yönetim konuyu kapatmakta haklı, fakat böyle bir açıklama yapılmadan "konu başka yerlere kayıyor" denerek konunun kapatılması yanlış anlamalara yol açtı. Ama bu demek değildir ki bu forumda pkk kollanılıyor veya insanların en doğal hakkı olan düşüncelerini söyleyebilme hakkı engelleniyor, ortam çok gergin ve arkadaşların dediği gibi klavye başında yazmak gerçekten çok kolay ve dilin kemiği yok malesef. Kimse geri dönüşü olmayacak veya cezai işlem gerektirecek birşey yazmamıştı henüz, henüz diyorum çünkü yazılabilirdide. Muhtemelen olay genellemelere gidecekti, asalım keselim doğrayıp biçelim muhabbetine doğru gidecekti. Forumda 1 yılım dolmadı daha, hiçbir buluşmaya da katılmadım katılamadım ama görüyorum ki forum kurulduğundan beri burada olan ve buluşmalarda görüşen arkadaşlar bile birbirini kırma noktasına geldi. Herkesi aklıselime davet ediyorum. Gördüğüm kadarıyla iletişimsizlik ve yanlış anlaşılmalara devam ediliyor. Yazılan yazıların yazana sorumluluğu olduğu kadar yayımlanmasına aracı olanları da bağladığını kimse unutmamalı. Sanıyorum yönetici arkadaşların da konuyu kilitlemelerinin sebeplerinden biri de budur. Ayrıca bahsi geçen konulardaki düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım, o konularda benim gibi düşünmeyenlerin düşüncelerine de saygı duymam mümkün değil fakat burası siyasi bir forum olmadığı için konunun kilitlenmesini doğal karşılıyor ve yönetici arkadaşlarla ilgili kızgınlık veya kırgınlık duymadığım gibi polemiğe girilmesini de nafile buluyorum. Son olarak herkese keyifli forumlar, 8000 kişinin burada buluşmasının ana sebebi araçlarımız ve araçlarımız hakkındaki paylaşımlardır bunu bazen unutuyoruz galiba.
Ben bu forumun yöneticilerinin PKK sempatizanı olduğuna inanmıyorum...Konu çok hassas bir konu Türk, Kürt...vs herkes bu forumda bilgi paylaşımına girmektedir. Konu, içinde vatan ve bayrak sevgisi olan bazı kürt vatandaşlarımızı istemedende olsa kırabilir.Peki biz fikir tartışmasına girmeyecekmiyiz evet gireceğiz...Konunun kilitlenmesi bence gereksizdi...Çünkü eminim ki fikirlerimiz çatışacak ama ortak bir noktada buluşacaktık..Fikir tartışmasından korkmayalım arakadaşlar..Düşünemeyen ve düşüncelerini ifade edemeyen insanlar sadece karşısındaki beyne hakaret edebilir...Ben bu forumdaki kimsenin içindeki vatan sevgisiden şüphe etmiyorum..Halil arkadaşım belki biraz daha soğukkanlı davranabilirdi..acele alınmış bir karar...Forum yöneticilerinden ricam ise biraz daha lütfen soğukkalılıklarını korumalarıdır..
Arkadaşlar, mesajlaşmalar giderek kırıcı olmaya başladığından konunun kilitlenmesi gerekmekte, durumu kişisel algılamamak gerekmekte, forum kuralı gereği kapanması gerekiyor,
Halil ve forumdan ayrılmak isteyen diğer üye veya üyelerin kararını değiştireceğine inancım sonsuz,
Umarım forumdaki her üye hepimizin zaten taraf olduğunun yani aynı cephede olduğumuzun bilincindedir.Bu ise bizim forumumuz için GP dur...