profilime bakarım
abone olduğum konulara bakarım kimse yorum yapmışmı diye...
benim için özel birileri var(dost vs.) onların profiline bakarım
direk konu açmaya başlarım
diğer(belirtin)
foruma girdiğinizde ilk ne yaptığınız hakkında bir anket
oylarsanız sevinirim
diğer seçeneğini seçtim. forumu ilk açtığımda tüm son mesajları sıralar ve okurum. sonra luzüm gördüğüm yerlere mesaj yazarım.
Linea Dynamic 1,4 Fire
[QUOTE=Ah-MeT;251814]Diğer seçeneğini seçtim : İlanlar Bölümüne bakarım, sonra Son mesajlara bakarım.[/QUOTE
heh işte mod dediğin böyle olacak ilk önce kendi ilgi ve alanını kontrol edecek sonra diğer yerlere bakacak
son msj butonuna basarım
Ne Mutlu Türküm Diyene!
İlk yaptığım şey önce nick ve şifreyi girmek...
Keyfime bakarım
son mesaja tıklarım direk
son mesaj =)
İlanlar,
sonrasında son mesajlar.
İlk önce özel mesaj(lar) varsa onları yanıtlamaya çalışırım.Sonra ise Genelden başlarım
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri