Hangi marka veya hangi kampanya olursa olsun 3g modem alacak arkadaşlara sözleşme imzalamadan önce evlerinde 3g nin çekip çekmediğini kontrol etmelerini öneririm.Operatörlerin -evet bulunduğunuz yer 3g kapsama alanında- demelerine inanmayın kesinlikle.En güzeli çevrenizdeki 3g kullanıcılarının modemlerini kendi evinizde denemeniz.3g yi kesintisiz görüyorsanız bağlantı hızı sizleri fazlasıyla tatmin edecektir...
AirTies 4420_3G adında bir cihazı yakında piyasaya surecek. buna 3g dongle inizi takip evinizin ceken bir yerinden kullanabilirsiniz. ayrıca birden fazla kişiye de paylastırabilirsiniz 3g baglantınızı bu 3G router+AP ile.
iyi sabahlar
Hele bi o modemi kapatmaya çalış data hattını iptal ettir kolaysa aradan 3 ay geçecek ve sana 60 liralık neyi düğü belirsiz bir fatura gelecek türkcell hizmet etmiyor vatandaşı soymakta sınırsız davranıyor sadece. bu modemlerin kontrlusu çıksın alacam ama türkcell in mi aman Allah korusun.
Şuan en güzeli sınırlı paketlerden almak gibi geliyor, bende 1 ay önce vodem aldım 69 TL ye + 23 tl de data hattı için verdim. Hediye olarak 1 GB internet verdiler, 2 haftadır kullanıyorum 600 mb e yakın bir kota yemişiz, bence en güzel yöntem bu, bitince yine 1 gb lik paket alacağım.
Saygılar..
Merhaba tekrardan,
Başka bir forumda takip ettiğim bir konuda bu konuya ait güzel bir fırsat var, ilgilenenler için faydalı olabilir, ben bizzat kullanıyorum
ilgili link
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri