eve geldim benimkide hata kodu 80048820 veriyor. anlamadım ne iş .
Printable View
eve geldim benimkide hata kodu 80048820 veriyor. anlamadım ne iş .
Mehmet Abi Hakkaten Naptın Ya :D Okadar Msn :D Harbi Baya Bir Güldüm..
Şimdi Gelelim Sorununa! Öyle Oldumu Abi Yapacağın Tek Şey ''Shift+Alt'' Tuşlarına Basman Yeterli Olacaktır..! İngilizce Karaktere Geçtiği İçin Yazamıyorsun O Harfleri..! :D Bu Tuşlara Basarsan Tekrar Türkçe Karaktere Geri Döner Klavyen Abi :D Saygılar..
ibrahim bu senin sorun benim bilgisayardada vardı benim kullandığım msn bi türlü açılmıyordu
bilgisardaki diğer msn ler açılıyor ama benimki açılmıyordu tabi ilk olarak aklıma msn mi çaldılar diye düşündüm aradan 20 gün geçti başka bir yerde msn mi denedim hemen açıldı tekrar bilgisayarımda denedim yine açılmıyordu neyse fazla uzatmayayım iyice araştırdım bilgisayarı virüsleri felan tarattırdım tekrar kurdum olmadı sorun bilgisara virüs girmiş olay bundan ibaret bende bilgsayarı sıfırladım sorun çözüldü seninkide böyle bir sorun olabilir sende başka bir bilgisayarda msn ni dene sonra cözüm bilgsayarı yeniden kurmak alacak sanırım kolay gelsin.
2 yılı aşkın bir süredir böyle Aslında 4 adet değil daha fazla ama bu şekilde bir tavır sergileyeceğiniz için 4 adet dedim .. Malum burası işyeri özel ,tüzel, genel,sıradan vs gibi msnlerimiz var :D
klavye işareti görmedim hiç :(
yok yasemincim ben bir bilgisayardan 36 tane msn açtım ,bili gates pek geri kalmış hangi devirde yaşıyor acabaaa :)
walla eğer düzelmeseydi senin dedğin gibi yapacaktım . ama sabah kendiliğinden düzelmiş :)
ben sorunu anladım sanırım :) mehmet bilgisayarında o kadar msn açınca sizin kotaları oraya yönlendirmişler :)
bu arada zaman zaman msn bu tip sorunlar veriyor msn de bulunan kayıtlarınızın tanımlanamaması sanırım.
birde mns açtığınız mail hesabınızı aktif hale getirip tekrar deneyin derim.
ayrıca sizin bilgisayardan başka birisi farklı bir isimle oturum açabiliyor mu yoksa herkese mi aynı hatayı veriyor.
eğer herkese aynı hatayı veriyorsa o zaman msn i bilgisayarınızdan kaldırıp sitesinden yeniden yükleyin.
bu arada şifrenizin güvenliğini aşırı dikkat etmekte fayda var. siz şifrenizi kimseye vermezsiniz ancak kötü niyetli kişiler size gönderdikleri herhangi bir mailde yada msn de gönderdikleri bir resim sayesinde msn adresinizi ele geçirebilirler.
arkadaşLar probLemi çözdük benim için çok önemLi oLduğu için kurtarmam gerekiyordu :) microsoft u aradım ve yardım için bir adres verdiLer kanadaya bir maiL attım ve durumu anLattım ve or adında bir şahsı muhterem gerçekten yardımcı oLmak istediğini ve gerekeni yapacağını biLdirdi maiL aşağıda ekLidir ben hiç ummuyordum yemin ederim umudumu kesmiştim artık adamLar aynı gün içinde geri döndüLer vaLLa bravo vaLLa ne yaLan söLiyeyim orda bir türk oLsa inanıyorum bu kadar yardımcı oLmazdı
Hello Ibrahim,
Thank you for writing back to Windows Technical Support. I received the information that you sent to resolve your password issue. I acknowledge the time and effort that you spent in providing us the information that we need for our investigation. I believe that this service is very important for you. My name is Or and I am pleased to provide you assistance.
I was able to verify that your account, grafikhane@design.com, does not exist in our database. Please check that it was not mistyped. However, if you are sure of the Windows ID then it is also possible that your account is already inactive.
An account will be inactive if you do not sign in to your account for a predetermined amount of time. When an account is deleted, the user name is immediately available for registration.
For information on how to register the account, please visit:
https://help..com/.................................................. ..........................
Note: The help link above will direct you to our Windows ID Help directory. If you encounter any issues the *******, please notify us so that we may continue to improve your support .
We appreciate your continued support as we strive to provide you the highest quality service available. Thank you for using Windows ID.
Sincerely,
Or
Windows Technical Support
helal olsun oliye.
Arkadaşlar laptop'um işletim sistemini win7 olarak değiştirdim fakat 1 aydır neler yaptıysam bir türlü msn'i açamıyorum. Msn'i silip tüm versiyonlarını tek tek yükleyip denedim fakat olmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bunu indir sonra sağ tıkla klasör'e çıkart de.İçinde hazır kurulmuş 8.5 var çalışmazsa msmsgr.exe'ye sağ tıkla uyumlukdan WinXP SP2 yap.
8.5 de çalışmazsa Şu katılımsız 9.0'ı dene.
Katılımsızdır 9 çift tıkla bekle.1 dakikada kurulur.
Alıntıdır. PCNET.com
8.5 in çalışmadığını duydum yanlıs pactli 9,0 win7lerde çalışıyor..