2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: En ilginç reklam alanları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01/04/2007
    Yaş
    48
    Mesajlar
    9.382
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

    Standart En ilginç reklam alanları

    1-Mondo Makarna'nın spagetti reklamı gerçekten çok ilginç. Gemiden karaya uzanan bir makarna yolculuğu!



    2-Bangkok sokaklarını kaplayan arapsaçına dönmüş telefon hatlarını şampuan reklamı için kullanma fikri gerçekten de çok yaratıcı. Procter & Gamble ürünü olan Rejoice adlı şampuanın reklamı için telefon hatlarının üstüne dev, yeşil bir tarak yerleştirip üzerine de ‘Saçlarınız kördüğüm olduysa eğer Rejoice kullanın’ yazdılar.





    3-Fedex’in karşıdan karşıya geçen insanlar için hazırladığı reklam.



    4-Folgers adlı kahve markasının reklamının en ilginç özelliği lağım kapaklarına bir fincan kahve görünümü vermesi. New York’ta bulunan bu reklam da 'Hiç uyumayan şehir! Folgersla uyan' mesajı veriyor.



    5-'Coops Paints' adlı boya markası reklam için bir otoparka bakan binanın duvarını kullanıyor.



    6-'Her erkeğin ihtiyacı mousepad' sloganından yola çıkan bu reklam Dubaili Sandeep Fernandes ve Husen Baba Khan tarafından Axe deodorant için yapılmış.



    7-Zürih'teki tren istasyonunda bulunan bu reklam Mini Cooper için tasarlanmış.



    8-Hintli bir reklam ajansı tarafından HSBC için hazırlanan bu reklam insanları küresel ısınmaya karşı uyarmak için yapılmış. Şehirdeki bir havuzun dibine şehrin gökdelenlerle olan kısmının bir örneğini döşemişler.



    9-Almanyalı bir insan kaynakları şirketinin bu reklamının sloganı ise 'Hayat yanlış bir iş için çok kısa'.



    10-Ebeveynleri çocuklarını havuza götürdüklerinde onları doğru bir şekilde gözetlemeleri için hazırlanan bu reklamın sloganı ise 'Havuza dikkatlica bakın!'.



    11-Ünlü bir bıçak üreticisinin reklamı.



    12-'Alkollü sürücülere ayrılmıştır!'



    13-Mayo tasarımcısı Shay Todda’nın yeni koleksiyonunu kutlamak için hazırlanan bu reklam, Nivea’nın bu olay için hazırladığı 'selülite elveda koltuğu'ndan oluşuyor.



    14-Kendini Savunma Okulu'nun reklamı olan bu modelde dişlerinden biri yok olan bir insanın olmayan dişinin yerine yazılan 'Kendini Savunma Okulu' mesajından oluşuyor.



    15-'Sadece inançları yüzünden binlerce insan bundan daha kötü ortamlarda hapis olarak tutuluyor. Hepsi özgürlüğüne kavuşana kadar yazmaya devam ediniz. Uluslararası Af Örgütü

  2. Bu mesajı için 5 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:


  3. #2
    Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Standart

    8-Hintli bir reklam ajansı tarafından HSBC için hazırlanan bu reklam insanları küresel ısınmaya karşı uyarmak için yapılmış. Şehirdeki bir havuzun dibine şehrin gökdelenlerle olan kısmının bir örneğini döşemişler.

    böylebir havuzda yüzmek isterdim

    6-'Her erkeğin ihtiyacı mousepad' sloganından yola çıkan bu reklam Dubaili Sandeep Fernandes ve Husen Baba Khan tarafından Axe deodorant için yapılmış.

    bu biraz sapıkça olmuş

Benzer Konular

  1. Ilginç !
    GUNES tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 21/05/2012, 00:39
  2. ilginç bir evo arızası :)
    mobidik64 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 29/06/2011, 13:42
  3. Plasti-dip uygulama alanları.
    Mugen_punto tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 13/06/2011, 02:01
  4. Çok ilginç:)
    ShowNoMercy tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 30
    Son Mesaj: 17/06/2008, 21:47
  5. Çok ilginç!
    eardak tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 07/05/2008, 10:05

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com