ya şimdi duydum,geçmiş olsun.
Printable View
ya şimdi duydum,geçmiş olsun.
geçmiş olsun üzülme ama arabadır bu boyanır da düzeltilir de kaporta paneli de değiştirilir.
geçenlerde kırıkkaleden geçerken karşı şeritte kazayla karşılaştım 5 ölü 6 yaralı vardı. bunların yanında çamurluk düzelmiş boyanmış keyfini bozduğuna değmez.
geçmiş olsun kardeşim,allah beterinden saklasın..
geçmiş olsun
bende buzda kaydım on çamurluk on tampon ve sağ on far değişti..
dun denizliye gittim döndüm..
dönüşte eşkişehir armada yolunda ötdü sapağına gelmeden bir kaza gördüm... üç aracın üçüde pelt. (üç araç gördüm.)
ben arabaların çogunu sadece küçük bir parçasını görsem tanırım kolay kolay kaçmaz.. ama inanın bana ben araçları hele hele sağ kenarda duranın yanından geçmeme rağman hiç tanıyamadım hayretler ve dehşetler içinde kaldım.. birde denizliden 5 yolcu ve full bagajla tek söför olarak gidip gelmişim.. valla binbir şükürler ettim o an.. ya düşünün gidiş en az dört şerit geliş en az dört şerit o bölgede araçların ikisi diğer yolun kenarında diğeride diğer yolun dişinde.. ibre 140 a takılmış diyor sabah haberlerde bilkentli öğrenciler goğum günü partisinden sonra yolda sanıyorum kapıştılar biraz.. ama bu sadece bir tahmin artık doğrusun onlar ve allah bilir.. umarım böyle kazayı hiç kimse yamaz inşallah...