hıc sorma abı.kafamda bırcok sey var daha, bu aralar enteresandır ısler bıraz yogun.kafam bı rahatlasın, yapacak cok sey var ;)
Printable View
hıc sorma abı.kafamda bırcok sey var daha, bu aralar enteresandır ısler bıraz yogun.kafam bı rahatlasın, yapacak cok sey var ;)
mustafa sen beğenirsen ben de alırım bu sefer :D
dün izmirde telefondaki garmini deneyeyim dedim. bazı yerlerde çok yanlış bilgiler verdi. keşke dedim alsaydım bi navigasyon. burda kullanırdım. mersine gelince kesin alacam da bayramdan sonra gelen kına misali olacak :D
ben garmin nuvi 200 kullanıyorum. kesinlikle alacaklara tavsiye ederim. çok kaliteli bir cihaz. Hepsi burada.com da bir ara fabrika yenilenmiş ürünleri satıldı garanti vs herşey mevcut sıfır ürün yarı fiyatına verdiler. Şu an ilan kalkmış fakat geçen gün Bursa elektroworld de aynı şekilde fabrika yenilenmiş garmin nuvi 200 gördüm fiyatıda baya uygundu. alacak olanlar bence bakabilir...
normal şu anki fiyatı
Hepsiburada.com : GARMIN NUVI 200W 4.3" EKRAN NAVİGASYON CİHAZI NAVCITY (81 il sokak detay haritası yüklü) | Oto Aksesuar
electro world te fabrika yenilenmiş ürün 335 tl sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bende hepsi burada.com dan 340 a almıştım.
Piranha Leon 5" Bluetooth, FM Transmıtter Navigasyon Cihazı
urun elıme ulasalı yaklasık 1 hafta oldu.anca fırsat bulabıldım.ılk ızlenımlerım gaet olumlu.4gb sd kart kullanabılıyorsunuz.8gb taktıgını soyleyenler var.urunun acıklamasında maxımum 4gb dıye belırtılmıs.8gb kullanılsa bıle cıhazı yavaslatır gıbı gelıyor.ekranının genıs olması, gorusu kolaylastırıyor.ses duzeyı gayet yeterlı.bluetooth ıle cep telefonu ıle senkronıze edıp, cıhaz uzerınden arama yapabılıyor, gelen aramaları cıhazın ekranından gorebılıyorsunuz.aracın aux gırısıne baglayarak sesı arac hoparlorlerıne verebılıyorsunuz.vıdeo ın gırısı sayesınde, gerı gorus kamerasını cıhaza baglayıp kullanabılıyorsunuz.fm transmıtter ozellıgı bızım araclarda pek kullanılmaz belkı ama gayet kalıtelı duzeyde ses aktarımı saglıyor.harıtanın guncellıgı yeterlı sevıyede.yanlıs yola saptıgınızda 2-3sn. ıcerısınde yenı rota hesaplaması yapıyor.sızın sureklı ana yolları kullanmanızı saglıyor.ara sokaklara gerekmedıkce yonlendırmıyor.uydu baglantısı yaklasık 8-10 sn. kadar suruyor.cıhazın ıcerısınden, usb kablosu, arac sarjı, kullanım kılavuzu, vakumlu ayak ve vıdeo baglantı kablosu cıkıyor.vakumlu ayak gayet kullanıslı.cama yapıstırdıktan sonra, yukarı asagı, saga sola ayarlanabılıyor.usbden baglandıgında 2-2,5 saat ıcerısınde tam sarj oluyor.urunle ılgılı bırkac resım eklıyorum...
https://img182.imageshack.us/i/grnt036.jpg
https://img182.imageshack.us/img182/3282/grnt036.jpg
https://img127.imageshack.us/img127/9724/grnt037.jpg
https://img196.imageshack.us/img196/7499/grnt038l.jpghttps://img196.imageshack.us/i/grnt038l.jpg
mustafanın verdiği gazla ben de aldım. şu an şarjda daha tam kurcalayamadım :)
mustafaya ek olarak üzerinde başarsoft 2009.2 haritası olması, ve 2010 sonuna kadar güncelleme hakkımız olması güzel.
oooo....baskanım hayırlı olsun.... :D
gerci söylemiştin ama yeni görebildik daha...
bundan sonra evin ve işyerinin yolunu kaybetmessin... :D
sen simdi bildigin yerede kullanıyorsundur bunu.. :D (denemek için..)
ama gelecek için kötü bir aygıt...
ilerde yengeye gec kaldıgında aklım karıstı koyboldum güneykent taraflarında filan diye masalda anlatamassın... :D
(bu arada bana gönderdigin gs-fener resmini unutmuyacagım..alacagın olsun..cıkarırım acısını :D )
fatih abide almıs oda eklesede onada bir baksak...:D:D
Wayy gps lendiniz yani , :)Dün gps çok güzel bir iş gördü yanlız bir soru oldu onu çözemedim acaba kolay kısa ekonomik modundan mı meydana geldi bu sorun bilmiyorum anayoldan çıkardı yandaki arayola soktu ve tekrar aynı anayola soktu anlam veremedim düz gitseydim aynı şeydi :S Bu biraz kafamı karıştırdı ..
Birde ufak bir soru sormak istiyorum navitech kulanıcıları içim bluetooth kullnımında sesi gps ten alamıyorum arıyor yada gelen aramayı kabul ediyor ama ses çıkmıyor enteresan ..ikinci bir soru ben film yüklüyorum ama izleyemiyorum acaba hangi formatı kabul ediyor izlemek için..
Merhaba Bende bu cihazı (piranha leon 5")yeni satın aldım, 8 gb sdhc kingston kart ile, sorunsuz görüyor, görüşlerimi yazmak istedim...
1- cihazın görünümü güzel malzemesi iyi
2- navigasyon için şehir içi iyi ama şehir dışı otoban ve benzeri rota tayininde zorlanıyor geri dön filan diyor komikleşiyor : ))))
3- ses sinir bozucu kadın zırt pırt konuşuyor :))) boğacam bigün, neyse sesi kıstık kurtulduk,
4- bleutoothdan ümidim yoktu ama gayet iyi,
5- ayrıyeten transmitter danda ümidim yoktu yazılanlardan dolayı ama oda süper, film açıyorsun ses 87.5 den süper geliyor :)))
6- bekleme modu olayı güzel kapatmak zorunda kalmıyorsun,açılması 2-3 dakika çünkü..
7- gelelim anten durumuna, camın altında süper çekiyor,biraz geri çekip tavanın altında kalırsa hiç çekmiyor bilginize...
8- harita güncelleme olayı şimdilik gerek yok ama bir deneyeyim dedim naviextras mı nedir, piranhalar için yakında diyor :)))) yani unutun şimdilik
9- filler için divx attım 3-5 tane 8 gb a, takılmalar yaparak oynatıyor ama oynatıyor,sesde takılma yok görüntüde takılma oluyor,nede olsa full hd değil :))) fazla bişey beklememek lazım
10-haritaların kullanımı adres bulma ve eski gittiğin rotaları bulmak zor, yada ben daha öğrenemedim...
11- poi ler pek kullanışlı değil,
genel olarak güzel ,insallah harita güncellemeye gerek kalmaz :))))
Yaw ben film izleyemiyorum bir yardım ya navitech kullanan arkdaşlar yoksa dava açacam nasıl izleyemem diye..:D:D
aaa ben bu yazıları bi yerden hatırlıyorum :D
aviye çevirdinmi
şuradaki programı kur bi dene
Pirhana Voyager için video encoder tavsiyesi.
navitech p110 bak derim fiyat ve özellik olarak çok uygun 2011 e kadar ücretsiz güncelleme diğer markalarda bulunan her türlü özelliği bulabilirsin karşılaştır göreceksin zaten
Hatırlaman doğal kardeş FD da da yazmıştım aynısını :D
bak bir tane daha kopyalıyorum, bu cihazı almayın bence ,kötülemiyeyim ama öyle,illa almak isteyen benden alsın bari :D
--------------------------------------------------------------
cihazı Tatilde izmir - antalya - ve antalya - akçay(balıkesir) arası kullandım,
1- cihazın hız kamera uyarıları o verdiğim txt dosyası olmadan çalışmaz, txt dosyasını attım gayet güzel ve sesli çalışıyor.
2- cihazın rota tanımlama ve harita üzerindeki geçiş ekleme bölümleri kesinlikle HÜSRAN, yolu biliyorum bana başka yere git diyor,
geçiş noktasını geçiyorsun, geri dön diyor, bir sonraki geçiş noktasına gidemiyorsun geçmiyor, rota belirleme gerçekten çok çok kötü
3- direk hedef belirledim mesala antalyadan izmir diyorum, yolu biliyorum en kısa yolu, bu saçma sapan yollara saptırıyor, bilmeyen olsa ohooo...
4- transmitter facia oldu,
5- bluetooth çalışmadı, videoları çevirdim verilen prog la, hiç güzel olmadı...
6- hah bide trasmitter açıkken uyduları bulamadı haberiniz ola :) çok komik
----yani bilseydim bukadar kötü olacağını geri verirdim dediğim gibi tatile gittim zaman geçti, 20 gün geçti
7- prog. kesinlikle olması gerekn şey yol üzerindeki geçiş noktalarını kendi yazması gerekir, bir sonraki gçiş noktasına yada ilçeye şukadar filan filan, bunların hiçbiri yok,
8- yani ürün tamamıyle şehir içi ve taksiciler için yapılmış gibi, kapı numarası yaz götürsün...
,
sonuç olarak hüsran diyebilirim , alacak arkadaş var ise 310 tlye 8gb lık sandisk kartla satarım hepsi faturalı arena malı...
harita kısmı tamamen başarsoftla alakalı değil mi? bluetooth bende gayet iyi. videoları da convert edince tam ekran takılmadan gösteriyor. transmitter hangi cihazın iyi ki? benim tek sorunum arada resetliyor kendini. ona da alışmaya çalışacam (gerçi bu aralar olmuyor ama). yoksa bu fiyata bu özelliklerde doğru dürüst cihaz yok ki? bülent tekcan hocam hiç kızmasın ama nextin bluetooth'lu modeli 400 civarı olsa hiç düşünmeden alırım. diğeri hem renkten hem de bluetooth olmamasından kaybediyor. yoksa onda da piranhadaki haritadan var.
not : bekle ben de copy-paste yapıyom :Ç