aytuga Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Bende bu cihazı (piranha leon 5")yeni satın aldım, 8 gb sdhc kingston kart ile, sorunsuz görüyor, görüşlerimi yazmak istedim...
1- cihazın görünümü güzel malzemesi iyi
2- navigasyon için şehir içi iyi ama şehir dışı otoban ve benzeri rota tayininde zorlanıyor geri dön filan diyor komikleşiyor : ))))
3- ses sinir bozucu kadın zırt pırt konuşuyor :))) boğacam bigün, neyse sesi kıstık kurtulduk,
4- bleutoothdan ümidim yoktu ama gayet iyi,
5- ayrıyeten transmitter danda ümidim yoktu yazılanlardan dolayı ama oda süper, film açıyorsun ses 87.5 den süper geliyor :)))
6- bekleme modu olayı güzel kapatmak zorunda kalmıyorsun,açılması 2-3 dakika çünkü..
7- gelelim anten durumuna, camın altında süper çekiyor,biraz geri çekip tavanın altında kalırsa hiç çekmiyor bilginize...
8- harita güncelleme olayı şimdilik gerek yok ama bir deneyeyim dedim naviextras mı nedir, piranhalar için yakında diyor :)))) yani unutun şimdilik
9- filler için divx attım 3-5 tane 8 gb a, takılmalar yaparak oynatıyor ama oynatıyor,sesde takılma yok görüntüde takılma oluyor,nede olsa full hd değil :))) fazla bişey beklememek lazım
10-haritaların kullanımı adres bulma ve eski gittiğin rotaları bulmak zor, yada ben daha öğrenemedim...
11- poi ler pek kullanışlı değil,
genel olarak güzel ,insallah harita güncellemeye gerek kalmaz :))))