Alıntı:
Sizin gib hızı yol durumuna göre ayarlayamayan insanlar kazalara neden oluyorlardır
:DAlıntı:
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz...
Bence olay bitmiştir.
Printable View
Alıntı:
Sizin gib hızı yol durumuna göre ayarlayamayan insanlar kazalara neden oluyorlardır
:DAlıntı:
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz...
Bence olay bitmiştir.
Epeydir uğramadık foruma baya bi olaydan sapmışız sanırım,öylesine dolaşırken konuyu okudum ve ben de bi kaç bişey yazmak istedim arkadaşlar;
75 lik multijet le 220 gören arkadaşlardan başlarsak eğer,ben aracıma her bindiğimde takometremde 220 devir saatimde 7.000 görüyorum,bence görmekten görmeye bi fark vardır mutlaka :)
Sayın Hakan Onur abimize gelirsekte,en büyük takdiri diğer forumdaki arkadaşlara arkadaş yerine eleman demeyi tercihyle etmesi kazanmalıdır kendileri.parayı bastıktan sonra grande puntolar 300 de yapar,hatta trilyonlarınız varsa ve sıyırmışsanız jet motoru filan taktırıp Bonoville tuz gölünde aracınıza 600 bile yaptırabilirsiniz bence..Bu hızlarda giderek kimsenin hayatını tehlikeye atmaz,kimseden de kalay yemezsiniz.Hem o araçlar durmak için paraşüte ihtiyaç duyduğu için üstün meziyetlerinizi sergilemiş olursunuz.Bizlerin kültür düzeyi ne kadar düşük ki sizi bu hızlara çıktığınız için yadırgıyoruz ve siz ne kadar kültürlüsünüz ki bunları normal şeylermiş gibi söylüyorsunuz.Kamu kurallarını geçin ahlak kurallarını çiğnemek bile kültürlülük olsaydı,sokakta yere tüküren insanların bol olduğu memleketimiz bugün 3.dünya ülkesi olmaktan kurtulurdu.Ama malesef bizim güzel ülkemizin kontrol mekanizması harikulade olduğundan hepimiz istediğimiz gibi kırmızı ışıkta da geçiyoruz,200 le de gidiyoruz,fizik kurallarını aşıp 1.3 75 hp multijetle 220 de yapıyoruz.O arkadaşların altında 2.6 150 hp bi araç olsa 450 ile gittiklerini düşünmek bile istemiyorum.Nitekim teorik olarak o hızla gitmeleri gerekli.Neyse efendim bi olaydan bahsederek toparlamak isterim,Viyana da üniversite okuyan bir arkadaşım 1 yıl içinde 3 defa kırmızı ışıkta geçtiği için hastaneden akıl sağlığı yerinde değil raporu almış ve sınırdışı edilmiştir.Bizim güzel ülkemizin kültürlü insanları kuralları çiğneyerek kültür kazanırlar,Elin gevurlarıda bizim kültürlü vatandaşlarımıza deli raporu verirler..
Sayın Hakan Onur bey,umarım ileride şimdikinden çok daha iyi bi aracınız olur,şehir içinde 220 240 la gidersiniz,ve o aracınıza ait fevkalade bir forum sitesi olur,ordaki insanlar eleman kelimesiyle hitap edilemeyecek kadar kültürlü ve hazımlı olurlar..
Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir laf var 120 km ile gittim 200 le de gittim hatta altımda mercedes oldugu bir gün 275 km hızı gördüm 2000 yılında kawasaki zzr 1100 motorumla 280 km hızı gördüm ben bir trafik canavarıyım aradaşlar bunun size göre böyle yorumlayabiliriz yol boşken ve gençlik varken yaptığım hızı şimdi tabii ki yapamam anca 200 km hıza punto ile çıkmak çocuk oyuncağı.
İçinizde laflarımı çarpıtarak laf edebiyatına döndüren forum yöneticileriniz de dahil bir karşı cephe alınmış yok kültür yok aile yok şöyle böyle gibi bir dolu laf edilmiş. Arkadaşlar ben maganda değilim hız delisi bir insan da değilim 1 kere aracımı denedim sadece her aldıgım aracı zorlarım. Kaderde ölmek varsa ölünür elbete şimdi buna birdolu laf da edersiniz. Lütfen buraya yazıp ehliyet alma becerisini gösteren genç de olsa insanlara yok hız yapma yolu gösteriyoruz ampul yakıyoruz falan demeyin çünkü o insanlar da sizin kadar insan ve anlayışları da sizin kadar gençlikleri bir suçsa o zaman yaşlanıncaya kadar ehliyet vermeyelim verdirtmeyelim. Sözlerinizde 18-19 yaşındaki insanları küçümser bir havalar alıyorum nedir bu afra tafra birazcık büyük insan olun .
Yada şöyle yapalım siz buraya yazmaya devam edin ben de aracımı 120 km de sürmeye devam edeyim olur mu canlarım. (yaşım 37 o yüzden bana saygı göstern insanlara teşekkür eder insan ayırımcılıgı yapar ve küçük düşürücü çaktırmadan hakaret edici yorumları yapanları da esefle kınarım.
SİZLER MERAK ETMEYİNİZ İNSAN OĞLUNUN BEYNİ KENDİNİ ÖLDÜRMEK İSTERCESİNE ÇALIŞMAZ 18-19 YAŞINDAKİ ARKADAŞLARI YADA DAHA BÜYÜK ARKADAŞLARIN BEYİNLERİNDEKİ ZEKA KATSAYISINI GENELLEME YAPARAK POTANSİYEL HAKARET İÇERİĞİ YORUM YAPMANIZA YÖNETİCİ DAHİ OLSALAR MÜSAADE EDİLMEMESİNİ TALEP EDİYORUM VE BİR ARKADAŞIN KENDİ FORUMUNU KUR VE ORADA İSTEDİĞİNİ SÖYLE GİBİ AKILLICA LAFLAR ETTİĞİNİ SANMASI DA TUHAF FORUMDA NASIL OLMUŞ DA YÖNETİCİ OLMUŞ BU ARKADAŞ DİYE DE SORMADAN KENDİMİ ALAMIYORUM.
TOPİK SİLİNSİN YADA SİLNMESİN AMA BOŞUNA YAYGARA KOPARILMASIN SAYGISIZLIK DOZU AŞILMASIN LÜTFEN RİCA EDERİM. SAYGILAR SEVGİLER İYİ GECELER. İYİ SEÇİMLER.
BU ARADA KONU DIŞI SAATLERİMİZİ BU GECE 03 DEN İTİBAREN 1 SAAT İLERİ ALICAZ BİLGİNİZ OLSUN. :)
Bu gecenin konusu benim music edition olur diyordum ama ikinci planda kaldık :D :D :D
konu farklı noktalara kaymaya başladı.
-kilitli-