Ya ne bu böyle yaaa, niye açtınız bu konuyu. Bende gitcem Nisan'da :( :( :( bi içim daraldı sabah sabah burayı okuyunca. Offfff. Bi kötü oldum bi fena oldum...
Printable View
Ya ne bu böyle yaaa, niye açtınız bu konuyu. Bende gitcem Nisan'da :( :( :( bi içim daraldı sabah sabah burayı okuyunca. Offfff. Bi kötü oldum bi fena oldum...
Bunda daralıcak bişey yok Vatan borcu bu oraya gidince insanda güzel duygular oluşuyo takma kafana. Yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar hepsi güzel inşallah çok iyi bi komutanın yanına düşersinde rahat edersin. Önemli olan gittiğin yer değil başındaki komutan.
bende persembe aksamı yolladım ...
Tum askerlere hayırlı teskereler...
Çok teşekkürler.Vatan borcunu yapıp gittiği gibi dönsün.
Ertan abi vallaha doğru diyosun nasıl yaptılarsa.Biz ziyaretine gidicez zaten abi sende gelirsen çok seviniriz
bende acemilik ve ustalık hepisini Kırkağaçta yapmıştım.
ah ah neydi o günler,anılarım depreşti arkadaşlar,16 ay nasılda geçmişdi,4 ay tuzla ,12 ay kıbrıs.güzel günlerdi.
Bingölde yapmıştım bende askerliği giderken insanlar sanki birdaha dönmeyecekmisim gibi üzülmelerini hala unutamıyorum. Ama sonuçta korkulacak birsey yok orasıda vatan toprağı iyiki de oaralara gitmişim diyorum.
Gidecek arkadaslara simdiden hayırlı teskereler
giden ve gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler. Cumhurbaşkanlığı muhafız alayının kulağını cınlatim. :rolleyes: :rolleyes:
acemi birliğim; Amasya Çavuş Talimgah
Kadro birliğim; Ovacık Askerlik Şubesi Başkanlığı - TUNCELİ
80/2 vayyyyy be negünlerdi biter mi diyoduk 7 sene geçmiş... ;=((((
okul biteli 7 sene olacak ben daha kısmetse nisan da gidiyorum. herkese hayırlı teskereler dileyelim.
off off gitmek değilde tosun toramanımı bırakıp gitmek zor olacak...nasip...
Bu başlık "askerde neredeydik"e döndü galiba, devam edelim bakalım ;)
301. Dönem
Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı
'Emekli J.Çvş'
bu arada sanırım,Kıbrıs,Gemikonağı İnzibat Takım Komutanlığında askerliğini yapan yok galiba.