Konu Ogulcan.Öğüt tarafından (24/03/2009 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eksik Resim.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
bu araca fazlasıyla baktım ben full unu alcaksan guzell ama aracın ıcınde cok bosluk var bana cok bos geldı..bide kişisel yorumum peugeot sadece aracın gorunusune onem veren bır fırma... volkswagen caddy yede bı bakın derım..
Araç güzel görünüyor in rakiplerine bakmak gerekir bence Doblo, Kangoo, Berlingo, Cady özelliklerini karşılaştırın derim. Birde servis ne kadar uzakda mesala bana en yakın VW servisi 65km fiat ise 4-5km![]()
Servis Ankara'Da 250 Km uzaktaAbi dobloyada baktı ama daha cekici donanım olarak daha iyi gibi geldi. Berlingoyla aynı araç diye biliyorum.
doblo ve cady'nin kasa değişimi ne zaman olacak oda var tabiki aracı alırsınız 1 yıl sonra bir değişim olduğu zaman fiyatda birazda düşme yaşarsınız o yüzden yeni modellerden kasalardan birini tercih emteniz daha iyi olur
Peki bu araçlar içinden sizin önerebilceginiz araçlar hangileri olabilir ?
50 yaş üstü için ideal araçlar..tüm opsiyonlar mevcut ise 16.000tl fark makul..
43 YaşTransporter T5 Vip vs Tepee Arasında gidip geldigini sölüyor şimdide Bakalım 2005 T5 vs 2009 Tepee Arasındaymıs.
Eski kasaya göre çok daha hoş görünüyor düşünülebilir.
aynı aracın opsiyonlusu için bence 16.000 fazla...
o paraya bir ticari araç daha alabilme şansınız var..
Hatta oğulcan babanın dediği(fiyatını bilmiyorum) transporter daha mantıklı bir seçim...
Alman dizelinin fransızdan daha dayanıklı olduğunu pek çok yerde duydum...E sonuçta Rudolf Diesel'in de Alman olduğunu düşünürsek![]()
o araçtakide alman dizel
ford-psa üretimi çok güzel bi motor bence
TDI dan iyidir enazından![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Motor Alman ise düşünülür tabi
Ama Fransa'yı görmüş birisi olarak Fransa'dan sadece kız alınır derim... Gerçekten güzeller
2. el avantajı her zaman Alman'dan yana olacaktır ama 2005 model transporter ve 2009 Peugeot arası seçim tamamen şahsi beğenilere bırakır kendini...
Bence görünüşü güzel ama ticari olarak düşünülünce Fiat ve Ford Markaları biraz daha öne çıkmakta.Dayanıklılık, servis, yedek parça gibi kriterler önemli.
Dediğim gibi görünüş olarak çok güzel ama en azından ikinci el değeri gelecekte şu an sahip olduğunuz gibi olabilir...
Bence çok güzel araç.Sınıfının en yeni ve en dolusu.Caddy kullanmış birisi olarak bence Tepee hem daha sessiz hem daha şık.Param olsa o sınıfta kesinlikle bunu alırdım.Dijital klimada çok şık görünüyor bu arada.
Fikirleriniz için cok tesekkürler artık son görüşmeleri yapıyorum durumu buraya yazarım.
Fiat doblo 2009 kasımda kasa değiştiriyor aceleniz yoksa bekleyin derim ,Biz şahsen bekliyoruz
Peugeot tip itibari ile güzel ama sağlamlığına ve kalitesine yorum yapamayacağım emirin dediği gibi fransadan sadece kız alınır![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri