Evet arkadaşlar sonunda benimde başıma geldi. Arka tamponda nedenin bilmediğim bir çatlak oluşmuş tam eksoz hizasında sola doğru 15cm kadar servise gittim ve perçinlenip mcun ve komple boyanası gerektiğini söyledir. Anlaştık tamirat yapıldı cuma günü bodruma gezmeye gittim marinaya kale önüne park ettim aracımı cuma akşamı c.tesi öğleye doğru aracıma doğru yürüdüm ve yeni boyattığım tamponumu aracımın arkasına park eden araç çıkarken sol köşeden sıyırmış davlumbazı yerinden çıkarmış ve davlumbazın tampona bağlatı noktolarını kopartmış. Çok bozuldum daha aracı alalı 24 saat olmuştu kaskomda yoktu daha sonra bir tanıdık güvenlik kameralarını gösterdi. Bodrum emniyetine gittim ve aracımı park ettiğimi birisinin hasar verdiğini kameralardan bakılmasını talep ettim hemen ilgilendiler ama üzücü haber daha sinir bozucuydu kamera 2 gündür çalışmıyormuş.. Aracım Bodrum cafe'nin önünde park halindeydi cafeninde dışarıda güvenlik kamerası vardı cafe işletmecileride uğraşmak istemediler kameralarının o açıyı görmediğini söyleyip geçiştirdiler. Böyle bir maceram oldu...