HIHHHH VACGECTIM GRANDE PUNTO ALMAKTAN BEN BIRAZ DAHA CALISIP BUGATTI VEYRON ALICAMVE VEYA CIN MALI OLANLARINI BEKLEMEK ISTIYORUM.... :p YAHU BU NE YAHU....!
HIHHHH VACGECTIM GRANDE PUNTO ALMAKTAN BEN BIRAZ DAHA CALISIP BUGATTI VEYRON ALICAMVE VEYA CIN MALI OLANLARINI BEKLEMEK ISTIYORUM.... :p YAHU BU NE YAHU....!
böyle birşey yok yaa![]()
Süpermiş gerçekten bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama nerede süreceğimi bilemiyorum.![]()
izleyince kendimi kabecektim aşırı hızdan nerdeyse yahu allah korusun bizim puntolar bize yeter...
Araba bu ya Ettore Bugatti nur içinde yat veyronu göremeden göçtün gittin ama nesilini güzel yaşatıyorlar ..
Ettorenin oğluda yarışcıydı babası her ne kadar istemesede dinlemedi ve ikinci dünya savaşı öncesi type 101 ile önüne çıkan postacıya çarpmamak için büyük bir kaya parçasına çarpıp hayatını kaybetti, Babada bu acıya daha fazla dayanamayıp kansere yenik düşüp 1947 yılında öldü...
Alıntı değil kendim yazdım![]()
yanlışınız var dünyanın en hızlı arabası BARABUS tur..
Birde audi r zero var elektrikle çalışan 1091 hp gücünde 2200 kilo ağırlığında saatte hızı 461 km![]()
evet onu bende gördüm elektrikliymiş uzatma kablosuyla çalışıyo heralde bu kadar güç
onun hızını araştırmıştım bi ara bulamamıştım demek 461 miş vay be![]()
bu arabayı kullanmıstım ve modifiyeyle 425' km/h'i gormustum
tabi Nfs Undercover'da![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri