Bu Çoğu Kullanıcının en çok istediği şeydir bilen arkadaşlar saygısızlık olmasın ama bilmeyen arkadaşlara yarar olacağı kesin
önce google görsel aramaya girip istediğimiz resmi yazıyoruz ve sonuna .gif ekliyoruz:
mesela fiat logosu koyacağız- fiat.gif yazdık gelen resimlerden en küçük boyuttaki resime girip resimi aynen kopyalayıp k.panelindeki signatür ayarı bşlığndaki yere kopyalıyoruz..
İşte bukadar
UYARI: Sececeğiniz resimler en ufak boyuttaki resimler olsunki Adminlerimiz Büyük imza yüzünden bize kızmasın![]()
Ben kendi fotoğrafımı imza resmim olarak kullanmak istiyorum boyutunu küçülttüm 18,5 kb...Yine de olmuyor biri bna yardımcı olabilir mi![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Adminlerim arkadaşlarım maksimum 19,5 kb istenilen imza resmi boyutu için biri 18,5 lik biri de 16,5 lik iki foto hazırladım ikisi de olmadı...Lütfen birisi bana yardım edebilir miKafaya taktım bu işi çözünceye kadar kafanızı ağrıtıcam maalesef
![]()
Abi çok teşekkür ederim minnettarım...Nasıl yaptın nasıl oldu acaba??![]()
Bende beceremedim resmi ekledim boyutuda uygun ama imza resmim gözükmüyor yardımmm![]()
Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar![]()
nasıl yaptınız...
bende merak ediyorum...
kopyala yapıştır yöntemide oluyor.. Gif mif yapmaya gerek olmuyo yani...
resim boyutu çok büyüktür yoksa olmamasının imkanı yok..
resim boyutu 16Kb istenenden az,gif formatına çevirdim bilgisayardan yükleme seçeneğinden yaptım sonra imzayı kaydet dedim ama msjlarımda imzam gözükmüyoryardım edermısınız
bnmki gibi mi bu yapmaya çlışılan?
TSİ Jetta.
arkadaşlar resizer diye bir program var ufacık bişey onunla resimleri bozmadan ufaltabiliyosunuz...
olması lazım kardeşim... Ben wistaria yazısını öyle yapmıştım...
bak gozat war orda pc den resmı sec sonra resım gelıyo onu yukardakı bosluga cektır sonra ıstedıgın mesajı yazp kaydet de.
Hadi Abisi .)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri