Hayırlı müşteriler&satışlarPerde kullanımın avantajı ve dezavantajı nelerdir?
Arkadaşlar merhaba;
Eski aracımda (2006 GP) kullandığım BOD perdeleri takım olarak satıyorum.
-Arka iki cam,
-Hatchback camı,
-Montaj klipsleri,
İstenilen yere kargo ile gönderebilirim.
Fiyatı 50 TL.
Hayırlı müşteriler&satışlarPerde kullanımın avantajı ve dezavantajı nelerdir?
Arkadaşım bu perdeler 2012 punto için de uygunsa ve herhangi bir darbeleri yoksa ben talibim. İletişime geçelim.
Vallaha İlan sahibi arkadaşımız yanlış anlamasın bu dediğimi lafım bu ürünlere değildir.
Ben eskiden almıştım aracıma cam filmi takmamak için özellikle arka cama. Ama baktım olmuyor 5 camı 3 numara filme çevirdim.şimdi ise daha iyi oldu böylesi diye düşünüyorum.
H.KURU Saygılarımla
alacak arkadaşlara kesinlikle öneririm..geçenlerde perdeyi bir çıkarayım camları temizleyeyim dedim perdenin arkası ile önü resmen farklı renkteydi..düşünün ki eğer o perde olmasaydı o rengi değiştiren güneş ışınları arka kafalıkta ve koltuk örtülerinde olacaktı..perdelerden inanılmaz memnunum..gıcık bir polis mi durdurdu..2dk da çıkarırsın perdeleri olur biter..
Tamamen beklentinize göre değişir memnuniyetiniz.
Şöfere neredeyse hiçbir avantajı yok
Ben arkada oturanlar için, güneş ışığını kesmesi ve arkadan gelen far ışıklarını biraz azaltmasını düşündüğüm için aldım ve 10 numara oldu.
*Bir de görsel olarak arka camlar kara duruyor.
Dezavantajı:
Birilerini gezdirirken meydana geliyor, arkadan dışarsı süper gözükmüyor, sonuçta perde var aradaArkada oturanlar mırın kırın ediyor :p
*Arka camın içini silmek için perdeyi çıkartmak gerekiyor.
Perde azmanla toz tutuyor, plastik/nylon esaslı olduğu için toz içine işlemiyor, üstünü bezle silince/sallayınca ya da yıkayınca rahatlıkla çıkıyor tozlar.
Konu celenlee tarafından (04/07/2014 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.
Ben de kullanıyorum çok memnunum.
Valla Harun ben düşüncene katılmıyorum. Bende kullanıyorum ve çok memnunum. Eski aracım puntoda cam filminden çevrilmekten bıkmıştım. Hiç ceza yemedim ama korkusu bile yetiyor. Film görsel açıdan iyi ama ikisinide kullanmış birisi olarak ben perde derim.
Tayfun bey bende sizin gibi astramda kullanıyorum ve çok ama çok memnunum![]()
Hayırlı satışlar Furkan fiyatı çok uygun alacak arkadaşlara tavsiye ederim![]()
Ben de maaş gününü bekliyorum(15/07/2014) satılmamış olursa perdeye talipleriniz arasındayım
veya elimde orjinal yaylar duruyor onları satılığa koydum, onlar satılırsa yine alabilirim. İyice spotcuya evkurcaya döndüm
![]()
Arkadaşlar merhaba,
Ürün için Erhan Bey ile el sıkıştık.
Merhaba,
Ben ürünü kısa bir süre kullandım. El alışkanlığı edindikten sonra perdeyi çıkartıp takması her bir cam için 30 saniyeden fazla değil. Ben içeriden camları pek sık silmediğimden zorluk yaşamadım![]()
Şimdiki aracıma uygun perde bulamadığım için 2 numara film yaptırmak zorunda kaldım. 1 yıldır da kullanıyorum. Gece görüşü nedeniyle ön tarafları 1 numara yaptırsam olurmuş diye düşünüyorum bazen. Onun haricinde memnunum.
Çok büyük bir dezavantajı var ama düzeltilebiliyor
Verilen klipsler metal ve köşeleri keskin.
Ben çocuğu koltuğuna oturturken ceketimin omzunu taktım, Allah'tan çok büyük bir hasar oluşmadı. Sonra ihmal ettim bir tane de gömlek taktım, Allah'tan o da yırtılmadı
Geçen Hafta Siyah Elektrik Bandı ile Açıkta kalan kısımları güzelce izole ettim, artık zararsızlar. Tavsiyem; alan kişi, onları takar takmaz bir şekilde izole etsin...
**Gerçekten el alışınca hızlı bir şekilde çıkartılıyor ve takılıyor ama camın boş olması gibi değil sonuçtaSilerken ddüşünyor insan..
Konu celenlee tarafından (04/07/2014 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.
özelden msj atamadım ! anlamadım neden özelden tel yollarsanız talibim
Ben hem cam filmi hemde bod perde kullaniyorum cok memnunum cocugum gunesten hic rahatsiz olmuyorr arkada
Merhaba, satılmadıysa. Almak istiyorum. Hayırlı satışlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri