Selam arkadaşlar,
playstation4 ve iphone 6 aldığım için eski ürünlerimi satmaya karar verdim.
ps3'üm 1.5 seneliktir hafta sonları oynadım diyebilirim sadece tertemizdir hatta sadece pes13 oynadım diyebilirimfiyatı 450 tl'dir.
iphone 5 de aynı şekilde şubat 2013 de almanya apple storedan alınmıştır. beyaz renktir. fiyatı 950 tl düşünüyorum.
ilgilenen arkadaşlar olursa mesaj yoluyla iletişime geçebilirler fotoğraflarını gönderirim ürünlerin.
Saygılar
Forumdan alan olursa her iki üründe de 50 tl indirim yapacağım.
ps3 hangi kasa chip falan var mı birde yanında verdikleriniz nelerdir?
Picked up a PS3 Slim today... - General Discussion - Giant Bomb
kasa bu. 2 kol veriyorum. pes2013, formula 1 oyun olarak. çip veya herhangi bir müdahale yapmam asla cihazlarıma teknosadan alınmıştır faturası vs vs durmakta.
Hayırlı satışlar. Fiyatlar gayet uygun.
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
telefon 5s mi?
Güncel
2 kol + pes2013 + tekken tag + formula 1 oyunlarıyla herşey dahil 450 tl arkadaşlar. Bu fiyata bu temizlikte oyun konsolunu zor bulursunuz. Tertemiz 15 günde hafta 1 kullanılan bir cihaz öylece duruyor.
Ps3 hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz acaba ? Mesela hafızası kaç gb ? Fat mı Slim mi SüperSlim mi ?![]()
ikinci ele Göre bence pahalı konsol , sıfırını 450 580 arası alınabilir şuanda bir kıyak yapın da alıcı olmayı düşünelim sonuçta yenisini almışsınızyanlış anlamayın sonuçta ticaret yapıyorsunuz , iyi satışlar
Telefonun fotosu var mi
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Güncell
1 aylik jantlarla takas edermisin ps![]()
ıphone 5 duruyormu?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri