Hi-Fi Sistemini satiyorum. Tum gplere uyumludur. anfisi ile beraber vericem.
Turkiyede sifiri olmamasina ragmen , sadece subwooferin parca fiyati 500 tl civarindadir.
anfi + hifi bas fiyatim ; 540 tl dir.
Sehir disindan alana ucretsiz kargo
Hi-Fi Sistemini satiyorum. Tum gplere uyumludur. anfisi ile beraber vericem.
Turkiyede sifiri olmamasina ragmen , sadece subwooferin parca fiyati 500 tl civarindadir.
anfi + hifi bas fiyatim ; 540 tl dir.
Sehir disindan alana ucretsiz kargo
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hayırlı satışlar olsun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayirli satislar
GP lerin orjinal hi-fi subwoofer ının içinde anfisi oluyor ayrı ayrı satmak nasıl ?
Hayırlı satışlar
Neyse fiyat güncel , anfisi basi vidasi zimbirtisi 540 tl işte![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Hayırlı satışlar da o fiyata ne sistemler kurulur yahu![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Suanda sifirini almaya kalksan hi-fi sisteminin sagdece bas bolumu 700 tl idi en son sordugumda
Tek özelliği o galiba. Sesini hiç dinlemedim gerçi![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
2007 Grande Punto teyiplerine uyumlumudur?
Uygundur selim , dilenirse %8 fiyat farki ile sahibindrn 3 taksit %10 fark ile 9 taksit yapabilirim...
Sen kendi yaptığın apaçiliği unutmuşsun anlaşılanYok şahinle yanaştılar yanıma vutu vutu öttürdüler. 2 ye taktım 3 e taktım geçtim falan fistan
hey yavrum heeey
![]()
Konu byadrenalin tarafından (29/10/2014 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.
Buyur bay apaçi
https://forum.grandepuntotr.com/gene...-kasti-ne.html
Unutmuşsun. Hatırlatayım dedim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri