google fiat hi-fi sistem diye arattığın zaman,bu site değil bir kısım başka sitede görebiliyorsun konuyu. Şeması dahi on-line konumda kardo .Ek olarak sen de uygulanamayan bir şey satmazsın zaten :D
Printable View
Dostum selam sadece nakit mi düşünürsün yoksa takasta değerlendirir misin bende kenwood amfi ve bas + pioneer teyp mevcut ?
Sent my iPhone using
Guncel
Guncel
Selamlar , pm ile telefon numaranizi gonderebilirseniz detayli gorusmek icin arayabilirim musait bir zamanda , tesekkurler simdiden
Benim stiloda vardı hacim ve güç olarak puntodakinden daha büyüktü bagaj hacmine zararı olmuyor bu açıdan çok iyiydi ama ses gücü açısından çok büyük bir beklentiniz varsa tatmin etmez.
Güncel fiyat : 450
300 tl ücretsiz kargo günceli
bu fiyata daha rüyanızda görürsünüz günceli 300 TL + Ü C R E T S İ Z K A R G O :)
https://www.team-bhp.com/forum/iipcache/115892.jpg
ürün bundan mı acaba? Hafta sonu kemal otoya geleceğim eğer ki satılmaz ise o zamana kadar bi görüşelim.Sanırım sizde orada çalışıyorsunuz değil mi? Hemde tanışmış oluruz.
Dediğim fiyatları hatırladın mı :)
Ö.M Atıldı Bakarsanız Sevinirim.
Hala Bir Cevap Bekliyorum. Saygılar.
arkadaşlar öm attımya cevapladım fiyatım son pazarlık yok 300 montajdan anlamam söker veririm aracımda takılı calısır oldugunu görürsünüz sökerim veririm gerisi sizde :)
Cumartesi Ordayım Bir İletişim Numarası Yazarsanız Gelmeden Ariyim.