sağ alttaki griler kaç cm acaba? birde fiyat nedir
arkadaşlar gerek eski arabalarımdan gerekse şuanki arabamda kullanıp değiştirdiğim fazladan hoparlörleri satmak istiyorum evde boşboş duruyor fiyat konusunda birşey düşünmedim olurları belli zaten 2 adet pionerr comp.var tizleri yok yanlız...2 adet magnat comp var sesi mükemmel ortalarında tiz..2 adet road star vr eh işteresimdeki dğer hoparlörler satılık değildir..pionerlar 1 kez takıldı ve çıkarıldı sebebi araca hifi sistem kurmam ve onların o sistemde yeri olmaması
komple hertz takımlar alıp yaptımm...isteyene ist içi eldende verebilirm teşekkürler..
sağ alttaki griler kaç cm acaba? birde fiyat nedir
pionerr ts-172ci takım 16 cm ama tizleri yok o hoparlörleri birkez takıp denedim fakat hifi kurma kararım ile çıkardım aracımda komple jbl sistem var fiyat piyasada 100-1400 arası bişey yani ederi nedir bilmiyorum ama 70-80 arası bişey ist elden verebilirim
sol üsttekiler orjinaller mi nasıl çalıyorlar .ben tok ses veren bir hoparlor istiyorum teyp orjinal benimkiler o alttaki griler gibi yalnız siyah renk göbek falan aynı markasını bilmiyorum kapıda yalıtım süngerden... güzel çalıyorlar yalnız 1 tanesi su almış heralde cızırtıyor çok....
valla hocam tok bir ses için o magnatlar güzel bir kasnak ile ideal zira bende bir önceki gp imde ahşap kasnak yapıp iyicede izole edip o şekilde teybe bağlamıştım ideal bir ses almıştım pionerlar mid takımdır ama tizleri yok evde kaybettm bulamıyorumda![]()
magnatlar ıcın fıyat ne dusunuyorsunuz?
70 tl gibi düşünmüştm
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri