Hayirli satislar..2 adet mi var? Uretim tarihlerini de yazarsaniz daha aciklayici olur. Fiyat gayet uygun gorunuyor.
arkadaşlar babamın aracını sattık lastikler boşta kaldı 185-65-15 continental diş derinliği 6 mm lastikçiye sordum rahat 30,000 km gider dedi ihtiyacı olana uygun fiyattan vericem,tabi istanbul içi elden teslim tanesini 60 tl den vericem bu fiyatada hiç bi yerde böyle lastik bulamazsınız,hem saklicak yerim yok hemde ihtiyacı olan biri kullansın,punto,linea uyumlu
Hayirli satislar..2 adet mi var? Uretim tarihlerini de yazarsaniz daha aciklayici olur. Fiyat gayet uygun gorunuyor.
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Daha dün aldım 4 tane sıfır lastik, eğer almamış olsaydım ciddi şekilde düşünürdüm lastiklerinizigüzelmiş lastikleriniz
4 adet takim uretim tarihi 2013 ama kacinci hafta bilmiyorum
Şu benim aracin üzerinde gelen 175 65 15 michelin lastikleri bir elimden cikaramadim gitti. Satsam hic dusunmeden alirdim bunları. Takipteyim.
Guncel
Uygun fiyat
biraz daha açıklarsan kardesim talıp olacagm.kac km kullanıldı yuk hız endeksi nedir
Valla yuk hiz endeksi ne oluyo bilmiyorum ama en fazla 20000 km kullanildi rahat bi 30000 daha gider
kardeş lastiğin yanında mesela 185/65/15 yazıyor hemen yanında da 88 H yada 88 T gıbı bırsey yazması lazım
185-65-15 88T yazıyor
Düşünüyorum yazıcam yarın
istanbul da nerde oturuyorsunuz=
lastikler duruyor mu günceli![]()
Aynen![]()
bursadan almak isterim nasıl yapabiliriz acaba
satıldı,konu kapanabilir teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri