Merhaba,
Herkesin başına geldiği gibi benim de başıma airbag sargısı kopması geldi. Sonuç olarak sıfır parça alıp mecburen değiştirdik. Eski Airbag makarasından kalan sinyal kollarını temiz bir şekilde çıkardım ve satmayı düşünüyorum. Hepsi çalışır vaziyettedir. Sinyal kolu kırılan bir arkadaşın işine yarayabilir.
Parçalar
Sol Sinyal Kolu
Sağ Cam Suyu Fışkırtma ve Trip Kolu
Sinyal Kartı
Her parça adedi başına 50 tl istiyorum. Pazarlık payı yoktur. Kargo alıcıya aittir. Ücret teslim alındıktan sonra parça kargolanıp yollanır. Sıkıntı çıkması halinde mal benimdir. Parçayı geri yollayıp paranızı geri iade alabilirsiniz. Fiyatı uygun tuttum. Maksat alanın işine yarasın.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Güncel...
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
hayırlı satışlar
abi televizyon satılık mı hayırlı satışlar
Parçalar satılmıştır...
hayırlı olsun
ilan için görüşebilirmiyiz 541 348 64 89
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri