hayırlı satışlar barış kardeşim![]()
Merhabalar.Aracımı Sattığımdan Dolayı Ses Sistemim Satılıktır.
Askerlik Sebebi İle Ürünlerin Satışı Biraz Acildir.
Cihazların Herhangi Bir Sorunu Bulunmamakla Birlikte Her Biri Çok Temiz,Tamirsiz,Sorunsuz Durumdadır.
ANA ÜNİTE :
PIONEER 9350-SD
AMFI :
EDISON ED-M1000 (MONO/BASS KONTROL ÜNİTELİ)
SUBWOOFER :
KENWOOD HQ REFERANCE KFC-HQR3000 (SPL KABİN)
COAX (6x9) :
JBL GTO 927
Ürünlerin Teknik Detaylarına İnternet Üzerinden Bakabilirsiniz.
TAKIM İÇERİSİNDE SETE TAM UYGUN GÜÇ VE SİNYAL KABLOLARI + SİGORTALARI DA VERİLECEKTİR.
Resimlerde Pioneer GM-3400 Amfi gözükmektedir. Satılmıştır. Kalan Ürünlere Toplu Bir Şekilde Fiyat Olarak 1.100 Lira Düşünüyorum. Yukarıda da Bahsettiğim Gibi Askerlik Sebebi İle Satışları Biraz Acildir. İstanbul Anadolu Yakası Pendik Bölgesine İkamet Ediyorum.
Barış İNCE
0537 023 39 19
Selamlar...
hayırlı satışlar barış kardeşim![]()
hayırlı satışlar![]()
Pahalı geldi bana ? hayırlı satıslar
Fiyat pahalı geldi banada yani... 900 e kadar pazarlık edilse bile sıfır ses sistemi daha uygun toplanır belkideBiraz fiyat düşürün yani yanlış anlamayın ama hakikaten pahalı. Hayırlı satışlar
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Pahalı gibi...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
İlgiler için teşekkürler. Şöyle bir bilgilendirme yapayım. Kenwood bass ortalama 1 yıllık 499 Liraya Media Markt'dan alındı.(Sıradan giriş seviyesi basslar ile kıyaslama yapılmasın lütfen,HQ Referance serisi,üst düzeyde tatminkar.500RMS).Edison Amfi Media Markt'dan 299 Liraya alındı. Pioneer 9350SD 1 yıl Önce 489 Liraya alındı ve profosyonel bir cihaz. Onun dışında coax güç ve sinyal kabloları da mevcut. Tabi ki aldığım fiyatlara verecek değilim. 1.100 lira üzerinden illa ki pazarlığım payım olacaktır. Bakalım hayırlısı 2 ay içerisinde satılırsa satılır satılmaz ise askerden sonra yine tercihim olacak dizel bir Grande Puntoda145833043 can bulurlarDüşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar
![]()
Konu Barisince tarafından (02/12/2013 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla hatası.
Öncelike hatırlı satışlar diliyorum fakat gerçekten pahalı geldi banada.
Mal senin pahasınıda sen belirlersin mutlaka fakat Sato'nunda belirttiği gibi 900 e güzel sıfır tatminkar bir sistem toplanır düşüncesindeyim...
İlgi ve yorumlarınız için teşekkür ederim abilerim/kardeşlerim. Evet 900 Liraya set toplanabilir. Hatta 375 Liraya satılan sıfır setlerde mevcut. Sahibinden.com üzerinden bunların birçoğu ile karşılaşıyoruz. Fakat tabi ki ses kalitelerini bir tutarak ''Sonuçta tesisat'' diyerek yorumlamamak kanaatindeyim. Tamamen kulak/zevk meselesi. 1.100 Lira ucu açık bir rakam. Gel gelelim sıfırdan bu seti toplamaya kalkarsak belirtilen 900 Lira tutarını aşmak durumunda kalınabilir. Ürünlerin sıfır piyasa fiyatları hala güncel durumda diye hatırlıyorum. Uzun lafın kısası teklifleri değerlendirmeye devam edeceğim. İçime sinen bir rakam olursa el sıkışırım. Yok olmaz ise askerden sonra yeni bir set masrafından kurtulmuş olup aynı sistemim ile yola devam ederim. Görüşleriniz için minnettarım. Selamlar...
Güncel![]()
Hala güncel yahu![]()
Nereye dustun barı bellı mı ?![]()
teyp için fiyat alabilirmiyim
Hayırlı satışlar barış kardeşim teyp fiyatını alabilirmiyim
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
Merhaba. 350 TL'ye bırakırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri