Printable View
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Benim kara jantlar değil sato başka aldı. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla Tabi kocaman jantları 77 bg'lik araba ile kullanamadı...:)
Alıntı: elbruz Nickli Üyeden Alıntı Tabi kocaman jantları 77 bg'lik araba ile kullanamadı...:) Versin bak benim arabada nasıl kullanılır görsün sende dahilsin anam. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Versin bak benim arabada nasıl kullanılır görsün sende dahilsin anam. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla Benim jantlar kara janttan daha hafif kuş gibi...:)
benm jantlarda 1 ton gelmiyo heralde :) kışlıkları takmak icin aldm kara jant hatta birazdan alcam ayarladm
Alıntı: elbruz Nickli Üyeden Alıntı Benim jantlar kara janttan daha hafif kuş gibi...:) Senin jantlar noldu mehmet. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Senin jantlar noldu mehmet. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla Duruyor araba satılana kadar beklemeye aldım...
Alıntı: elbruz Nickli Üyeden Alıntı Duruyor araba satılana kadar beklemeye aldım... Ula ver gitsin işte yav üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
güncel günceli
konu günceldir jantlar yatıyor