Grande Puntoya Uyar Mı ?
Arkadaşlar Fiat Bravo Multijet 120bg aracımda kullanmış olduğum Race Chip Powerbox satılıktır. Güç ve Torku yaklaşık yüzde 25-30 arası arttırmaktadır. Fiyat olarak 325 TL düşünüyorum. Sıfırı yaklaşık 480 TL civarındadır.
Alıcısına hayırlı olsun...
Güncel...
güncel...
Güncelll...
Güncel arkadaşlar...
Konu erdiyilmaz tarafından (26/09/2013 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Grande Puntoya Uyar Mı ?
Chip in markası RACE CHİP ise, bu chiplerin 2 çeşiti var,biri Racechip,diğeri RaceChip Pro 2.
Eğer İlki olan Race chipi aldıysan bu sadece senin aracının özelliğindeki bravolara uyum sağlar diğer araçlara punto vs lere uyum sağlamaz, eğer ilki değil Pro 2 li olanı aldıysan senin dışındaki araçlara da uyum sağlar.Sıfırına yazdığın fiyatta ilki olan Racechip gösteriyor.Bu durumda sen senin özelliğindeki başka bir bravosu olan bir arkadaşa satmak durumundasın.
Kardeşim,ben usta ile bu muhabbeti yaparken,aldığım ürünün montajını yaptırıyordum zaten,hem orası bu ürünü satmıyor,sadece montajını yapıyor.Bence insanları yanlış bilgilendirmemek lazım.Bu konuyu biraz araştırmalısın.
Güncelll...
Selamlar. Bende 1.3 mjet 95hp evo var. Bu aracta tork ve hp anlamında nekadar guc elde edebiliriz. Bilginiz var mı?
GT-N7100 cihazımdan 4 ile gönderildi
Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz; https://www.racechip.com/chiptuning/...unto/index.php
Bu linkte tüm bilgiler mevcuttur...
Merhaba Berk Bey;
Öncelikle satışınla ilgili eğer emin bilgiler veriyorsan uyumlulukla ilgili bilgileri yazışmaları buraya copy paste yaparak çözebilirsin mail adresi kişi bilgisi vermek şartıyla.
Kadir Bey'in burada ilanı baltalamak niyetinde değil aksine yanlışlığı gidermek adına size bilgi vermek istemiştir. Lütfen ithamlarınızı kişiselleştirmeyiniz.
Elinizde uyumluluk adına kesinlik kazanmış belge yazışma vs. varsa burada paylaşırsanız konudaki tüm mesaj'lar silinip yeni bir ilan konusu oluşturabilirsiniz.
Uyumsuzluk varsa sadece bravolar için geçerlidir diye ilan başlığını değiştirebiliriz.
Kadir bey ve berk bey lütfen konuya kişisel msjlar yazmayınız.
Keyifli forumlar dileriz.
Punto-Bravo-Linea Forum Yönetimi
Üreticinin aşağıdaki tablosunda 1.3 90 beygir araç ile kullanımda RaceChip'in 114, Pro2'nin ise 118 beygire kadar ulaştırıp 100km de 1 litre de yakıt tasarrufu sağladığını söylüyor.
Üreticinin bilgilendirme tablosunu referans alırsak aralarındaki tek fark 4 beygir gözüküyor.
ilgili sayfaya bu linkten ulaşabilirsiniz.
1.3 multijet 75 beygir ile kullanımdaki tablosu ise bu şekilde.
Hayırlı satışlar dilerim.
Moderatör gereken açıklamayı, gayet açık ve net bir şekilde yapmıştır.Önemli olan karşıdakinin ne demek istediğini anlayıp ondan sonra ne diyeceğine karar vermektir.
Teşekkürler site yönetimi...
Kimsenin tarafını tutmadan, objektif bir bakışla yorum yazmak istiyorum.
Aksini düşünen arkadaşlar ne Kadir beyle nede Berk beyle daha önce hiçbir yazışmam ve diyaloğum olmadığını görebilirler.
ilan açan arkadaşlara bazı bilgiler vermek ve almak isteyebilecek arkadaşları yanlış yönlendirilecek durumlarda alıcıları haberdar etmek hepimizin boynumuzun borcu, buna elbette bir diyecek yok. ancak bu haberdar etme aşamasında net olmayan, bir duyumdan yola çıkarak yorum yapılması karşısında satıcı arkadaşların her duyuma araştırıp cevap yazmaya çalışmasını beklemekte pek doğru olmuyor gibi geldi bana.
Üstelik bu durumun, sadece burada satış yapmak isteyen arkadaşımızın sınırlarıyla da sınırlı kalmadığını düşünmek lazım diye düşünüyorum. googleda racechip kelimesini yazıp konuya ulaşabilecek misafirlerinde yanlış bilgilenmesine yol açarak yanlış şehir efsanelerinin doğmasına yol açabileceğini de unutmamak lazım.
konunun kişisel polemiklere dönmemesi için, tarafsız bir yorumda bulunmak istediğimin altını tekrar çizerek herkese iyi forumlar diler saygılar sunarım..
Racechip teknik birimi ile arama geçen görüşme aşağıdadır. Keyifli okumalar dilerim (özellikle kadir okusun). Gerçi bu seferde ben senin bunu Racechip ile yazıştığını nerden bileyim diyecektir. Bunun için ekran görüntüsü bile alabilirim. Neticede kanıt benim elimde var. Peki senin elinde ne var? Kocaman bir sıfır var...
–––––––––––––––––––––––––––
RaceChip Technik
09:54 (6 hours ago)
to me
Dear Sir,
many thanks for your request.
You can use your chip in cars a 1.3 JTD engine.
other questions we are available to you pleasure. Please don't delete the old messages, just because we can answer you faster then.
We hope this information was helpful for you.
Kind regards
Erik Rummel
Am 25.09.2013 22:26, schrieb B.SAHIN:
Dear sir/madam,--
I have a Racechip that I have been using on a Fiat Bravo 2009 model 1.6 JTD (88kw). Is it possible for me to use this Racechip on other diesel vehicles like the Fiat Punto/Linea/Doblo 1.3 JTD engines?
Regards,
Berk
Nutzen Sie unseren Support auch außerhalb unserer Öffnungszeiten:
Weitere Informationen zur Feineinstellung des RaceChip en Sie auch in unserer Videodatenbank:
https://www.racechip.de/support/videodatenbank/
For further information about manual fine adjustment of the RaceChip please take a look at:
https://www.racechip.com/support/video-data-base/
RaceChip Chiptuning GmbH & Co. KG
Bünzwanger Str. 8
D-73066 Uhingen
Telefon +49 / 7023 / 77999-0
Fax +49 / 7023 / 77999-99
Eingetragen im HRA Amtsgericht Ulm: HRA 721734
Geschäftsführer: Manuel Götz
Umsatzsteuer Identifikationsnummer: DE 260672432
Steuernummer: 69026/37702
Sitz der Gesellschaft: 73066 Uhingen
Besuchen Sie auch unsere Homepage:
https://www.racechip.de
Persönlich haftender Gesellschafter:
RaceChip Chiptuning Verwaltungs GmbH
Geschäftsführer: Manuel Götz
Sitz der Gesellschaft: Bünzwanger Str. 8, 73066 Uhingen
Eingetragen im HRB Amtsgericht Ulm: HRB 724254
konudaki gerginlik içeren mesajlar silinmiştir...
konuyu ikili diyaloglara taşımayalım lütfen... birbirinizi hedef alan açıklamalardan kaçının... konuyu daha fazla uzatmadan burada kapatalım... ilan konusuna devam edelim...
Eser bey, gerginlik içeren mesajları silmeniz bu kadir denen işbilmezin benden özür dilemesi gerektiği gerçeğini değiştirmez. Ortada bana atılan bir çamur var. Burada iki mesajı silmek ile bana atılan bu çamurun temizleneceğini mi sanıyorsunuz? Benim amacım konuyu uzatmak değil, adaletin yerini bulmasıdır... Bu haksızlığa göz yummam bilmiş olun!
Konu Bigbrother tarafından (27/09/2013 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşım,konu çözülmüş sen hala uzatıyorsun,hala mesajlarında saygısızlık içeriyorsun.Herkes durumu anladı ve olayın kapanması gerektiği yönünde herkes.Ama sen uzattıkça uzatıyorsun,neyin peşindesin anlamadım.
Site yönetimi.. mesajlar burada ben dahil herhes konuyu kapattı,ama kimin devam ettirdiğini görüyorsun,müdaheleni gereken zamanda yapman dileğiyle...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri