hocam siz yanlış anlamışsınız hepsini 100 tl ye isteyen çok kişi vardı zaten ama satmadım sadece xenonlar için konuştuk
yukarda da hep espirili bir konuşma var dikkat ederseniz
telefonda da konuştuk
Printable View
hocam siz yanlış anlamışsınız hepsini 100 tl ye isteyen çok kişi vardı zaten ama satmadım sadece xenonlar için konuştuk
yukarda da hep espirili bir konuşma var dikkat ederseniz
telefonda da konuştuk
Xenonu aldığıma bin pişmanım çünkü bozuldu bunun garantisi var diyordunuz nasıl yararlanıcaz ???dağıtıcı kutusu bozuldu acil yardım
özgür garantisi mevcut sonuç itibari ile insan ölüyor değişir merak etme ;) senin pişmanlığın xenon bozulması değilde diğer ampulleri alamaman gibime geliyor .
Özelden bana ulaş garantiden yardımcı olayım :)
Özgür bey Mehmet abi gerekeni yazmış siz adresinizi verin ampulleri yollayım madem öyle anladınız aklınızda kalmasın 2 ampulün dersine düşmeyelim sizden kıymeti yok saygılar
Ampül ihtiyacım yok gerçekten ilginize tşkler xenon ise uzun yola gideceğim için artık garanti kapsqmınada girmez düş
Ünçesi ile elimdeki xenonun çalışan aksamlarını elektrikçiye verip yeni bir takım taktırdım aciliyeti vardı çünkü ama yinede tşkler
Uzun yol ile garaninin ne ilgisi var :) Ne zman istersen yolla garantiden değişir.