benımde alamk istedıgım cantlardan biri :) benim arabam 1.3 75 hp cekişten düşermi?yoksa almayı düşünüyorum :)
Printable View
benımde alamk istedıgım cantlardan biri :) benim arabam 1.3 75 hp cekişten düşermi?yoksa almayı düşünüyorum :)
benımde alamk istedıgım cantlardan biri benim arabam 1.3 75 hp cekişten düşermi?yoksa almayı düşünüyorum
Eray kardeşim, daha önce jantların satıldığını ve konunun kilitlenmesi gerektiğini belirtmiştim, yalnız belirtmek isterimki, take-off jantlar 120 HP-206 Nm. performans değerlerine sahip GP t-jet sport'un orijinal jantlarıdır ve tanesi 9-9,5 kg. ağırlığındadır, orijinal lastik ebadı da 205 45 17 dir. Sizin aracınızı performans ve yakıt sarfiyatı yönünden negatif yönde bir miktar etkileyebilir. Fakat yine de, aracın yol tutuş (stabilite) kabiliyetini arttırması ve de estetik açıdan aracınıza katkısı düşünülürse, tercih edilebilir diye düşünüyorum.:)
Sayın moderatör, konunun kilitlenmesini rica etmiştim lütfen, konuyla ilgisi olmayan üstteki yazının da iptali için gereğini rica ediyorum..:)
Kontrol edilip, gereğinin yapılması nedeniyle teşekkürler sayın moderatör.:)