jantları ben aldım cumartesi gidip bakacam
evet beyler başlıktaki gibi adam 800 liraya koymuş take off ları 750 ye düştü telefonda şuan o kadar nakitim yok kovalamakta istemiyorum forumdan arayan varsa yararlansın cumartesi günü birine vericekmiş bu arada diyim
not: benim jantlarla bi alakam yoktur
2.not: konuyu cabuk açılsın diye buraya açtım forumdan biri yararlansın diye
Keskin üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 800 TL Sahibinden satılık ikinci el - 110968911
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Replika değil mi bunlar. Bir de 4x98 yazmış
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Kaçarmı bu bee![]()
murat abi alabilceksen bugun al derim adam telde gel al dedi cumartesi alıcı var dedi ama bende pek uğraşmak istemiyorum orjinal ise kaçmaz gerekten replika gibide durmuyor ama
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Replika zaten birebir aynısı oluyor küçük detaylardan belli eder kendimi replika jant, keskin üretimi diye demiş zaten, Fiat jantlarını keskin üretmiyor, replika veya değil gayet güzel jant 4*98 olmasa düşünülebilir cidden.
Keskin'in jantları fena değil hatta mir adı altında malezyada ürettiriyor.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Kadir bende jant arıyorum biliyosun
Ama neyse beleşe take off buldum![]()
Hayırlısı ise Murat abi sayesinde alıyoruz cumartesi gününe...![]()
BOZ 49
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri