17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Satılık iPhone4 16 GB

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/02/2007
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5.068
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

    Standart Satılık iPhone4 16 GB

    2 yıl önce Turkcell'den alınmıştır ablamın telefonudur. Düşmesi şaşması servisi filan yok. Jailbreak yapılmadı. Bütün aksesuarları artı bir sürü rengarenk kılıfları da hediyesi Fiyat olarak pazarlıksız 800 TL istiyorum. Resimleri bir sonraki mesaja ekleyeceğim. Taksitli olarak almak isteyen olursa çeşitli sitelerin komisyonlarını yarı yarıya paylaşarak verebilirim. İzmir içi elden alınabilir, diğer şehirlere kargosu tarafımdan ödenerek gönderebilirim.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay


    SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Satılık 2011 punto evo aksesuarlı ev algımdan dolayı satılık 40.000 km de
    mustafa45 tarafından Satılık Araba forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17/12/2012, 12:53
  2. Satılık Ankara'dan Satılık 2006 Model 1.3 mjet G.Punto
    ozdeker tarafından Satılık Araba forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10/01/2012, 00:42
  3. Satılık çok acil satılık Nokia N96 kvk garantili bimeks faturalı
    Raistlin tarafından İlanlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03/08/2010, 18:38

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com