guncel
Arkadaslar elimde iphone 5 64 gb siyah kapalı kutu ingiltereden alınma telefon var.bursadan ve izmirden elden teslim edebilirim..
nakit 2300 tl
kayıtlı 2500 tl
guncel
Cihaz da pahalı kayıt farkı da...
14 aralıka kadar satmaya bakın sonra elinizde patlamasın...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
kayıt 100TL değilmi?
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Kayıt 100 lira evet.. Arkadaş ticaret yapıyo![]()
rakam pahalı kayıt farkıda pahalı ki iphone 5 işletim sorunlarınıda dahil edersek
hayırlı satışlar![]()
Konu Sparco34 tarafından (06/12/2012 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar ser piyasa ekonomisiürün satmak ser bir sıkıntı yok.
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Şu fiyata yorum işleri bitmedi gitti ne çok sataşma arzusu olan arkadaş var, bir malın fiyatını satıcı belirler ama son kararı alıcı verdiği için satıcı alıcı çıkana kadar fiyatı indirir indirmezsede satamaz, her satış kısmında bu fiyat yorumları oluyor arkasından da olay çıkıyor, adamın malı ister 10 bin yazar ister bedava verir bu fiyat mevzusu alıcı ile satıcı arasında kalsa bu kadar tantana çıkmaz. Unutmayın ki her şaşkın satıcının bir şaşkın alıcısı vardır. Alıcı değilseniz bu tür yorumlar hır çıkartma dışında bir işe yaramıyor sanırım.
Htc Sensation/
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Fiyat gayet normal.
Ben belki 2300 Tl der pasaportu içine katardım o kadar.
Dun abim amerikada aynısını almıs hatta fiyatını da yazmıs.
Iphone5 64gb ed
$849 + %8.5 tax = $921.17 — Nob Hill'de.
1660 Tl ile ibizm fiyatımıza denk geliyor.
Pasaport ile 1750 diyelim.
Ee kusura bakmayın birazda kar etmek lazım![]()
İngiltere'de fiyatlar, abd'den çok daha pahalı. 64GB'ı 700 pound. (App Store fiyatı)
satıcı fiyat yazar, alıcıysa indirim ister hepsi bu pahalı ucuz yorumu yapılmasın artık lütfen..
hayırlı satışlar ama bir şey merak ediyorum insan telefonda 64 gb hafızayı ne yapar![]()
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Valla benimkisi 32 GB ancak icinde 8 GB bos yer var
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Kişisel kullanıma göre değişir. iPhone 4'üm 16 gb'lıktı ama spotify kullandığım için müzik hiç yoktu içinde ve sadece 5-6 GB uygulama, fotoğraf vs. vardı gerisi boştu. Spotify kullanamasaydım 64 anca yeterdi herhalde.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri