günceldir..
arkadaşlar aracıma yeni far takimi aldim eskileri çıkardım.
biri oldukça berrak , bir digerinde hafif bir çizilme , sararma var. düzelmeyecek gibi degil.
ayaklarında kırıklar vardi lakin tamirli ayakları oturmasinda fln hiç sorun yok.
bi takimda orjinal fabrikasyon ön arka logo vercem yaninda. hafif solmalar ve taş vurukları var üzerinde..
fiyat temsili zaten.
2 sag sol far ve orjinal ön arka logo hepsi 100 tele=)
iletişim için dm lütfen=)
günceldir..
adam twitter'cı, dm demiş![]()
Farlar Fun versiyonu araçtan çıktıysa bizimkilere uymuyordu galiba
Farların içi siyah mı
Hayırlı satışlar
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
2006 dynamic gp sag far ihtiyacım var ama tek tek satıuyomusun resimleride görebilirmiyiz
ffikir verir umarim.
farların kendi fotografi..
sagdaki biraz mat ve hafif içinde sararma var gibi.
yanliş hatirlamiyorsam ikisinin da ayakları tamirli..!!!! japonla maponla yapiştirilmiş ama takinca ayni fotodaki gibi duruyor çizgisi fln kötü degil.
logolarda fotoda gözükenler işte.
nikelajlari hafif dökük ön logonu.
arka logonun da koyu mavisi biraz açık mavi olmuş=)
içinden bişi söküp çıkarilmadı sanırsam.
far motoru çalişir o yüzden ama emin degilim..
araç fun degil active 3k.
foto:
fiyat temsili gibi birşey zaten. depoda fazla yer kapliyor. işinizi görecegini saniyorum.
zaten göndermeden açip bakarim tekrardan. yaklaşik 1 aydir kututa.
ticaret ahlakina uymayacak bi durumda mali asla göndermem
adam cem yılmaz . dagılalım..
aracım keşke fun olsa=) lakin active=)
değil.
10krktr
sagol dostum=)
Konu erdiyilmaz tarafından (06/10/2012 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ard arda mesaj göndermeyiniz. Toplu alıntı yapınız.
hayırlı satışlar
tek satmamın hiçbi esprisi olmaz fiyat temsili gibi birşey zaten. maksat işiniz görülsün=)
far motoru konusunda aşagida yazdim.
sol far isteyen arkadaşla organize ol , ayri ayri kargoliyim=)
sagol arkadaşim=)
Konu erdiyilmaz tarafından (06/10/2012 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ard arda mesaj göndermeyiniz. Toplu alıntı yapınız.
Valla sol far için diğer arkadaşla organize olsak, ki hafif sararma var demişsiniz, almak istermi bilmiyorum.
Eğer satılmazsa tek olarak talip olabilirim. İsterseniz tabi. Öyle bir durum olursa pm beklerim. Hayırlı satışlar.
Konu Moderatör tarafından (21/11/2012 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Çok fazla flood yapılmış 3 flood dan sonra konu kilitlenecektir.
ben 2-3 ay önce çiftini 130tl ye bulmuştum.Sizin fiyat gayet uygun.Sararmış far için bir temizlik yapıldı mı olay bitti
günceldir..
Guncel beyler. 100 tl komik rakam
günceldir...
günceldir..
günceldir
günceldir..
günceldir..
Gunceldir..
arkadaslar lazim olan kacirmasin. 2 adet cikma far sdece 100 tl.
Konu Moderatör tarafından (21/11/2012 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Çok fazla flood yapılmış 3 flood dan sonra konu kilitlenecektir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri