Hocam normal ampul değil siyah plastik komple yok. Vizontele gibi oldu :)
Printable View
Arkadaşlar herkese merhaba,uzun bi aradan sonra aranızdayım.2010 Punto evo ile aranıza tekrar katıldım.Fakat bir sıkıntım var,sağ far camında çatlak var ve vizeden geçemedim.Elind olan satmak isteyen varsa bana ulaşırsa memnun olurum,yada bi önerisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana,saygılar.
İsteyene bir kaç tırnağı tırık ön panjur, 3 adet yan sanayi jant kapağı ve %25 sertleştirilmiş orjinal grande punto amortisörlerini gelip almak koşuluyla hibe edebilirim.
İhtiyacı olanın işi görülsün depo da duracağına.
Not: ürünlerin hepsi kullanılmıştır. Parayla satmıyorum onun için ricam durumları nasıl diye sormayın. İhtiyacı olan gelsin alsın.
Ulaşmadı mesajınız. Buradan ulaşabilirsiniz.
Keremozdonmez@gmail.com
Panjur ve amortisörler verilmiştir. Jant kapakları günceldir.
merhaba punto ailesi ben Gp alarak araniza yeni katildim aracta tabi yeniyim araç düşük oldugu için zorluk cekiyorum araci yuksettecem bunun için bana yüksek helezon ve sor ön far kırık hibe etmek isteyen arkadaslar varsa mutlu olurum 2006 model dizel
orjnallerden kesilmiş die biliyorum
Herkese merhaba. Grand punto veya evo jant kapağı hibe edebilecek veya cüzi bir fiyata fabrikasyon çık ma çelik jant temin edebilecek birisi olursa çok minnettar kalırım.
Merhabalar, 2007 gp'ya difüzör arıyorum , verebilecek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim teşekkürler
Arkadaşlar punto sol ön (şöför kısmı) tarafın halı paspasına ihtiyacım var. Vermek isteyen olursa alabilirim. Bir tek sol ön halı paspasa ihtiyacım var. Elinde olan varsa, yardımcı olursa şimdiden teşekkürler.
punto yolcu tarafı güneşlik lazım. Aynası olan modelden. Vermek isteyen arkadaştan alabilirim.
Ön ve arka tampon lazım. Boşta bekleten varmı.
Güncel