Haftaya yapacağımız buluşmada inşallah benim vereceğim ve alacağım opsiyonlar kalkacak ortadan :)
Printable View
Haftaya yapacağımız buluşmada inşallah benim vereceğim ve alacağım opsiyonlar kalkacak ortadan :)
sayfanın yarısı senin olum :)
hahahaha :D
bi kitap bi karbon be üstüne laptop çantası ve gizli kamera vericem :)
Burak abi sende unutturma kamerayı ya geçen buluştuğumuzda unuttum getirmeyi
Ben aldım dedim ya önemli değil sürekli buluşuyoruz nasılsa :D
Ben istemiştim ama bende istemiyorum artık talip olabilirsin :D yarın hallederiz bizim işlemleri :)
Yav şimdi baktım da kaliper kapaklarını veren arkadaş Balıkesir'deymiş. Aynı ilden olan birine lazım olur belki. Ben kargo parası verene kadar alırım burada satan bir yerden. Balıkesir'de olan bir arkadaşımızın/abimizin işini görsün :) Ben de vazgeçtim duyduk duymaduk demeyün... :D
kaliper kapakları sorun oldu :D
Her talip olan vazgeçiyor :D
İngilizce kitaplarını Porque nickli mehmet aliden aldım dün itibariyle bilginize :)
Kitaplar gideceği kişiye ulaştı burdan mehmet aliye tekrardan çok teşekkür ediyorum..
çıkma ayna kapagı olan varmıdır :)
Elimde iki adet çift duylu turuncu ampul var isteyene yollarım.
Çift duylu işimi görmez derseniz gider normal tek duylu turuncu ampulle değiştirir onu yollarım :)
https://c1303.hizliresim.com/17/3/kqgnp.jpg
Eyvallah muhterem :D
Hem kendime hem babama almıştım, internette okuduğumda epey güçlü olduğu amerikan park gibi yandığı yazıyordu. Dedim parklarda aynı şekilde güçlü yansın ama uymuyormuş ne bana ne babamın arabaya :D
Babamınkileri yarın değiştiricem, bunlar kaldı elimde veriyim işine yarayan olursa.
Ben amerikan park yaptırdığım sırada bunları aldığım yer kapalıydı yaptırdığım yerden aldım uyan ampulleri.