bu neyyyy la :D
Printable View
Antalya'lı bi ustadan sadece şase olarak satın aldık gerisini kendimiz yaptık aracın işte silecekleri aynaları tampon ön mazgal kafamıza göre herşeyini yaptık ettik.Bundan 5 sene kadar önce.
Ondan sonra ruhsat işi olmamıştı ama tam nedenini hatırlıyamıyorum.Motorla alakalı idi sanırım.Bunun egzotik kırmızısını düşün aynısı yani :)Yiğenimin sünneti ve 1 2 özel gün dışında kullanamadım bile.Araçta ön uzun, arka yok :) 2 kişilik.Biz 4-5 tane yapıp rent a car yapmayı planlarken 1 tanesine bile ruhsat alamadık.
Şuan Güngören Bağcılar san. sitesinde yatıyor görmek istiyen var ise :D Kırmızı içi sarı deri döşeme komple.Aynalar magirus mesela :D Ön mazgal komple nikel kaplama ve el işçiliği hat safhada.Motor dandik sadece işte 1.4 şahin. :) Gerçi deneme amaçlıydı ama olmadı işte.
He farlarda 1302 ww du sanırım :D
adamın ömrünü yer burak bu nası topladın bu kadar parçayı da yaptın bunu. projesi falan olmadığı için vermemişlerdir belki ruhsatı.
Araba dışı fiber teknelerle aynı :) Kalıpları var adam döküyor.Astarlı şekilde gönderiyordu o zaman sen istediğin renk yapıyordun.Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir kaç model vardı.Üstteki kaporta ve şase olarak geliyor gerisini sen yapıyorsun aslında çok zorluğu yoktu sadece 3 kişi falan uğraştı araba ile o yüzden 6 ay gibi bi zamanda toparlandı.Dediğim gibi neden ruhsat alınamadığını tam hatırlıyamıyorum geçmiş zaman , motor ile alakalı diye anımsıyorum.
Görüntsü inanılmaz , al çık ferrari ile yanyana olsa benim daha çok ilgimi çeker.
Yiğenin sünnet düğününden falan kalan resimleri bulursam şayet koyarım :)
Bu arada ustalar 3 kişiydi geri kalan malzeme tedariği sağda solda yaptırılıcak işlemleri ben kovaladım sadece.İşte nikel kaplama ne biliyim gidip ayna alma falan filan :)Ama bende ileride kendim yapmak isterim inanılmaz eğlenceli birşey.
osram ın punto evom üzerinde gelen park ampullerini verebilirim 2 çift osram cool blue paketinde ama normal bildiğimiz sıcak beyaz renk ampuldür. yani sarı diyebiliriz. ankara içi elden teslim verebilirim kargo ya da ptt kargo ile yollayabilirim
özelden yazdım =)
Selamün aleyküm Hocam Bana Tuş Takımı Lazım Varsa Elinizde Mesajlarınızı Bekliyorum :((
Bu arada akvaryum iç filtresini istedim paylaşıcak kişiden.Yavuzdan aldığım akvaryumu yavruluk yapıp daha büyük bi tane edindim.100x40x30 ebatlarında. Çiklet beslicem :D
iyice sardin bu akvaryum isine hee.. yakinda odaya havuz kurdurcan diye korkuyorum :)
Uğraşıcak şey lazım bize :)
opsiyonluların durumu nedir günceli.
Kendi adıma lüleburgazlı'dan akvaryum motoru bekliyorum.Pmden konuştuk bugün kargolıcakkkkkkkkkkk. :)
Murat abiden aldığım ucu monte ettim.
arkadaşlar teyp çerçevesi olan var mı?
Yakışmış :)
Kimsede paylaşıcak bişi yokmu günceli ????
konu çok yavaşladı hadi beyler go go go günceli.