kardeş ses sistemi parçaları ile ilgili msj attım sana.en kısa zamanda bana dönermisin?
Printable View
kardeş ses sistemi parçaları ile ilgili msj attım sana.en kısa zamanda bana dönermisin?
Takasta Ses sistemi ürünleri 2.el olursa sevinirim çünkü yaylarla aynı fiyata denk gelicek şekilde ayarlamam gerekiyor :)
İlk sayfaya yayların fotoğrafları eklenmiştir :)
Haftasonu günceli :D
Güncellll
Güncellll :D
hayırlı satışlar en iyisi sen bu yayları Bulut'a ver bende onun eibachları alayım günceli...:wink:
tamam siz anlaşın senin yayları ben alırım...
ok acele edip bir an önce netşetirin bende tam 2. el eibach yay bulmuştum buda üstüne geldi bari bu iş olmazsa onu kaçırmayalım...:wink:
Piyasa karışmış günceli :D
Güncel :whistlin:
Yaylarla aynı fiyatta yada daha ucuz JBL marka amfi ile takas olur günceli :)
vallahi inan selahattin senden alacaktım yayları ama işler karısınca burda bende baska yerden buldum. paramda hazırdı :D
ben arkadaşla görüşeyim jbl anfi olayını netleştirelim ben size tekrar dönecehim.yalnız ürün sıfır gelir
Hocam bu yaylar araca zarar verebilirmi ? ben almayı düşünüyorum fakat konforumada çok düşkünümdür hep uzun yol yaparım yüksek süratlerde performansı nasıl bu yayların ?
Birisi hayrına alsın şu yayları ya adam çıldırıcak :D
JBL sıfır ikinci el farketmez yeterki yaylarla arasında uçuk bir fiyat olmasın :)
Orj.yaylara göre konforunuz bozulacak ama yol tutuş ciddi derecede artıcak, bana göre aracın alacağı o görüntü için değer :)
Sorma gitsin :D 1 ay içinde satılmazsa ,arabaya geri taktırıcam zaten ben memnundum :D
GÜncell :)
Son Dip fiyat: 280 TL
acil satmam lazım 1 hafta içinde :(
Güncelll
G
ü
n
c
e
l
gerçekten biri alsın hayrına şu yayları :D
Yaylar " enginbozan " adlı üyeye kargolanmıştır :)
hayırlı olsun...
ben yazmamı bekliyormuş yaylar :D hayırlı olsun kardeşim
o zaman hayırlı satışlar...:umut:
hayırdır noldu yine yavv tam sevinmiştik satıldı diye