Özenerek aldığım playstatıon3 u oynamaya zaman bulamadığımdan satıyorum.. 06.02.2012 tarihinde ElektroWorldan alındı orjinal eurosa garantili ve yanında Need for speed The Run oyunu ve HDIM kablosu vereceğim..
Ürün çok temiz olup sıfırından farkı yok fiyat olarak pazarlıksız 600TL ye bırakabilirim.Bursa tercihimdir
Konu Ahmet ERDEM tarafından (29/05/2012 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.
Ahmet zaten sıfırını 600 e satıyorlar.. Hatta geçen a1001 de gördüm 599 a veriyordu![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Doğrudur sözüm yok ama bildiğime göre onlar eurosa garantili değil. yani eurosa garanti tüm sony servislerinde arıza olması halinde yaptırıyorsunuz.
ayrıca a101'deki 320 gb'dı.
fiyat biraz fazla gibi hayırlı satışlar
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
her ürün için garanti geçerli değildir, bahsedilen ürün için geçerlimi değilmi bilmiyorum ama paralel ithalat ile gelen ürünlere yetkili servisler bakmaz. mesela istanbul bilişim ürünlerini paralel ithalat ile getirir ve kendi anlaşmalı olduğu servis ağı vardır. keza gold computer'da öyle (bildiğim kadarıyla ürünlerini dubai'den kendi ithal ediyor) bir arkadaşım samsung tv almıştı oradan, servis hizmetini samsung türkiyeden değil ESS gibi bişeydi o firma üzerinden hizmet alıyordu, (sanırım o firmada gold computerin)
paralel ithalat ile alınan herhangi bir ürünü türkiye distribütörü olan firmanın yetkili servisine götürürseniz. hiç bir işlem yapmazlar. belki ücreti karşılığında hizmet verebilirler ama ondanda pek emin değilim
Türkiyede SONY Euroasia garantisi altında satılmaktadır.Euroasia garantili bir ürün değil ise hiç bir sony yetkili servisinde garantili işlem yaptıramazsınız.Hatta ücretli bakılması bile yasak
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
Arkadaşlarında dediği gibi eurosa garanti harici ürünlerin sony servisinde bakılması söz konusu değildir. bende alırken pasajlarda 700tl civarına satılıyordu sorun olur diye güvenip alamadım o yüzden biraz fazla para ödeyerek ElektroWorl dan aldım ..Resim eklemesini bilmediğimden bugün araştırıp resimlerinide ekledim.
ilanda belirtmemişim ürün 320GB lık Slim kasa
Konu Ahmet ERDEM tarafından (29/05/2012 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
Güncel
Güncel
hayırlı satışlar
Güncel
Güncel satış devam ediyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri