hayırlı satışlar can
aldın mı jantlarını?
Jant ve Lastik 7.000 km'dedir.Lastikler ContinentalEcoContact3,jantlarda çizik ezik eğik hiçbirşey yoktur.Fiyat olarak 750 TL istiyorum.İzmir dışında isteyen arkadaşlara ambarla uygun fiyatlara gönderebilirim.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hayırlı satışlar can
aldın mı jantlarını?
son fiyatın nedir hocam pm atar mısın?
hayırlı satışlar
Son Ne Olur Birde Bana Pm At Kardeşim. Birde Jantlar Nasıl Saç Jantmı Kapaklı ?
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
hayırlı satışlar Can
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
keşke daha evvel denk gelseymişiz hayırlı satışlar bol kazançlar.
son güncel.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
usta sürüngen yapıyoz mu![]()
son fiyatın nedir pm atar mısın bide, sac jant değildir umarım resim eklersen daha iyi olacak.
jantları aldığım için 600 liraya vermek zorunda kaldım.aslında ederinden ucuza gitti ama acelem olduğu için şansım kalmamıştı.
Muhammad Ali Clay
naptin abi sen boşuna mı pm attımben fazlasını verecektim 10gün sabretseydin keşke...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri