HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR! LÜTFEN DETAYLARI OKUMADAN MESAJ ATMAYINIZ
öncelikle şunu belirteyim bu işi kar sağlamak amacıyla yapmıyorum ve satıcı veya bu işten para kazanma amacı olan bir insan değilim lütfen beni bu çerçevede değerlendiren ve kullanılmış mal para etmez diye düşünen arkadaşlarım mesaj yazmasınlar,sırf bu tarz insanlar yüzünden herhangi bir satış sitesine falan da ilan vermeyeceğim forumdan birine gitsin istiyorum ve mümkünse İzmir içi veya yakını olsun kargo vs. uğraşmak da istemiyorum bunca hikayeden sonra asıl mevzuya geçeyim evo'm a çok beğenerek aldığım ve arabayı almadan çok önce seçtiğim ve çok yakıştığını düşündüğüm 17' inç lenso jantlarımı ve üzerindeki bridgestone s001 lastikleri takım halinde satmak istiyorum,ebat:205/45/17 aldığım fiyat:2500tl takım halinde,şuan 3500 km civarında,jantlarda sürtme,lastiklerde patlak tamir hiçbirşey yok!!! ilk aldığımda et uyumsuzluğu nedeniyle arka çamurluklara sürtmeden dolayı bir hafta üzerinde kaldıktan sonra çıkarmıştım sonra izmirde torna işlemi yapıldı(bu ciddi ve jantı bozacak bir işlem değil) tornadan sonra sürtme çok aza indi şöyle ki arka boşsa araba yüklü değilse hiç sürtme olmuyor arka doluysa da 90'ı geçmeniz ve arabanın aşırı esnemesi lazım kaldı ki benim yaylarım standart olduğundan arabam fazla esniyor sert bir yayla tamamen sorunsuz olur diye düşünüyorum,gelelim satma sebebime; çok titiz bir insanım her çukurda içim gidiyor ve ne zaman dar bir yerden geçsem acaba jant sürtecek mi diye ter içinde kalıyorum, bunların yanında konfor kaybı da bana fazla geldi...sebepleri ve durumu açıkca yazdım 2500tl ye satın aldım-200tl tornaya harcadım-3 kez sök tak balans toplamda 100-150tl de ona harcadım derken bana 2800tl gibi bir rakama mal oldu ben 1500 gibi bir rakama satmak istiyorum sizin tek yapacağınız iyi bir tornacıya tam uyumlu bir bilezik takımı yaptırmak ben hiçbiryerde bulamadım hazırını tam uyanını o da max 100tl tutar...lütfen bu konuda kendinizi benim yerime koyun ve fiyatı öyle değerlendirin çok isteyen arkadaşlarıma bir miktar daha yardımcı olmaya çalışırım yukarıda da belirttiğim gibi hiçbiryere ilan vs. koymadım işgüzar insanlarla uğraşmamak için o zihniyette olan arkadaşlar hiç bakmasın bile! arabamdan söktüm şuan orjinale döndüm garajda duruyor jantlar ve inanın içim gidiyor arabam şuan çok kötü görünüyor gözüme istemeyerek satıyorum...