Güncel
Benim GP de stepne yerine lastik tamir seti koymuşlardı.Bende stepne seti aldım.Sıfır orjinal.Kazalı bir GP den alınma.Arabamı satacağım için stepne yerine tekrar lastik tamir kitini koymaya gerek duydum.
Lastik ebadı:175/65/15 Bridgestone B250 Sac Jant.2008 tarihli ve hiç kullanılmamış sıfır yani.
Diğer parçalarıda kriko, Bijon anahtarı vb. tam ve eksiksiz.Hiç birisi kullanılmadı.Kargodan alacaksınız stepne boşluğuna koyacaksınız herşeyi tam.
Fiyat olarak 250 düşünüyorum.
Stepnesi olmayan arkadaşlara duyurulur.
Özelden mesaj atabilirsiniz.
Bu arada Şu anda görev nedeniyle Malatya'dayım.10 güne kadar Bursa'da olacağım.Bursa'dan kargo ile yollarım
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Son fiyat 200 TL
Sadece kriko takımının fiyatı nedir ?
Parça parça satmıyorum kusura bakmayın.Bendeki tam set ve kullanılmamış stepnedir
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
Ayrıca aracımda ağırlık olmasın lastik tamir kullanmak istiyorum diyenlerede orjinal GP'nin lastik tamir kiti var.Ya stepne takımını satacam yada tamir kitini.Stepne havuzu ve çakmak elektrikli kompresörü var.Sadece ilacı yok.İlacın fiyatıda 9,90 TL.Fiyatım 75 TL. İlgilenenlere duyurulur![]()
Hayırlı satışlar... Stepne setinin fiyatını birazdaha makule bırakırsanız alacak kişi çıkar... Bende aynı konudan müzdariptim ve yazın tamir takım setimi çıkarıp stepne seti koydum...
Taşınmam sebebiyle 1 aya yakındır foruma giremiyordum.Arabayı satmaya karar verdiğimden dolayı arabanın orjinal lastik tamir kitini tekrar yerine koydum ve satın almış olduğum stepne ve avadanlıkları satmaya karar verdim..
Hala güncel
Lastik için fiyat söyleyebilirseniz, sadece lastiği alabilirim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri