farlar hangı model puntonun...
arkadaşlar merhaba
eski aracımdan kalma parçaları satışa çıkarıyorum
1 aylık nokta çizik olmayan 0 eski kasa punto farı.(2 si 250 tl normal fiyatı çifti 600 TL civarı)
orjinal eski kasa puntonun kaset çalarlı teybi 100 tl
LG LAC3800 oto teyp (cd,usb,aux çıkışlı uzaktan kumandalı amfi subwoofer bağlanabilir) 150 TL
BOSS AUDIO 6940 500W (sanırım model buydu ) çift oval 16cm hoparlör çifti 100 TL
jameson amfi 100 tl
Kicker l3 subwoofer 100tl (kabin dahil)
şuan istanbulda olmadığım için modellerde küçük hatalar olabilir.21 şubat itibariyle istanbuldayım isteyene gösterebilirim.Hiçbir parça tamir görmemiştir arızası yoktur.Neredeyse 0'dır
herkese hayırlı satışlar
farlar hangı model puntonun...
türkiyeye ilk gelen puntoların.2005 model
sub woofer ın son oluru nedir acaba?? Birde Kicker ların körükleri sert derler çabuk çürüme yapabiliyormuş durumu nedir körüklerin?
hayırlı satışlar..
100 lıra ya L3 mu ustat musterı bulamassan bana bır foto gonder alımL3 un kabınını o fıyata vermezler
tüm tesisatım halen duruyor.Çok uzun zamandır buraya bakmamıştım arkadaşlar l3 o fiyata olmaz demişler.O zaman bu subwoofer l3 değilgece eve gidince tekrar bakarım resmini çeker eklerim.Aracımda yaklaşık 1 sene kullandım ve hiçbir arızası vs.. yok.Şuan bildiğim kicker marka olduğu ve 1000w olduğudur.Zamanında doğubanktan almıştım.
pm attım...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
arkadaşlar subwooferin modeli kicker es38cm.Webde biraz araştırma yaptım 0 kabinsiz 300 tl civarı.Resimleri yüklüyorum.İsteyen olursa jameson amfi ile birlikte uygun fiyata vereceğim.
https://e1205.hizliresim.com/x/m/65nyc.jpg
Konu emrahisilti tarafından (19/05/2012 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.
günaydın
günceldir subwoofer+amfi+tesisat kabloları 250 TL (Sadece tesisat kabloları 100TL'ye yakındır)
günceldir.Subwoofer+amfi+tesisat kabloları 250 TL sadece kabloları 100 tl tutar.150 tl ye amfi+subwoofer alıyorsunuz.
Son kez guncel kicker subwoofer jameson amfi tesisat kablolari 250 TL
Ses sistemi yapmak isteyenler icin kacirilmaz firsat
Tek parca halinde satis yapilmayacaktir
arkadaşlar elimde kaldı;
subwoofer+amfi+kabloları 250TL hiç mi ses sistemi kurmak isteyen yokŞu parçaları toplam 500-600TL ye anca alırsınız.Almak isteyen olursa boss kolonlarımıda +50TL ye vereceğim
sadece gp angelli ya da mercekli fark ile takas yaparım
güncel
ne oldugunu anlamadım ama merak ettim resmi acamadım)
dostum denizlideym de şu senin amfi bassı nasıl alcez ? ayrıca bizim puntoların kapı içi hoparlörler kaç cm bilgin var mı ?
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri