16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Satılık g.punto özel polyerserli 2 takımlık mid medefesi

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    turgay ağaç
    tugy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 FM 8158
    Edilen teşekkür: 1

Standart Satılık g.punto özel polyerserli 2 takımlık mid medefesi

arkadaşlar artık g.puntom yok pertte ayrıldı ve ses sistemimi söktüm güven pandizot yapımı özel polyesterli 2 takımlık mid medefesi var elimde aracın üstünde 1 ay kadar kısa bir süre takılı kaldı sıfır gözüyle bakılsın 160 tlye yaptırmıştım grubumuzun üyeleri faydalansın istedim 70 tl gibi komik bir rakama bu sıfır pandizotu bırakıyorum istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz irtibat 0532 313 75 34

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Benzer Konular

1. Satılık Özel plaka 34 FAL 34
    skyhan58 tarafından İlanlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 09/12/2008, 16:57

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

• Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com

# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com