O kadar zaman uğraştım satmak için nasip kismet diyelim.
Printable View
O kadar zaman uğraştım satmak için nasip kismet diyelim.
Abi Sorma... Evet Senin Jantlar Cıkık Durduğundan Çok Su / Çamur Atıyormuş. Murat Abi Telefonda Söyledi. O Kadarı Problem Değildi Benim İçin. Dediğin Gibi Öyle Yay Falan Kullanmam Ben Orjinali Neyse O. Bir Janta Heveslendim Onuda 1 Gün Ara İle Kaçırdık Sağlık Olsun :) Bakalım Şimdi Murat Abiyle Jant Lastikleri Alan Arkadaşa Saldırıcaz Oda İNŞALLAH Kabul Eder :D
Güncelimsi :)
Jantlara 300 tl verebilirim
Teşekkür Ederim , Jant Ve Lastik Olarak Satıyorum.
Evet , Bana Göre GP'lara T Jet Jantından Sonra Yakışan En İyi Jant.
bende 320 tl veririm satarsan kenarda dursun:D
Jant Bulmana Sevindim. Hafta Sonu Bakalım Bende Buldum Gibi. Kafa Kafaya 17'' Lastiklerle Beraber. Görüşeceğiz Arkadaşla. Satarken 650 Yazmıştı Fiyatı Sahibinden.com'da. Bir Aksilik Olurda İstemezse Jantları Sadece Satmak İsterse Senin Bana Vermiş Olduğun Fiyata İndirmeye Çalışacağım. Okeylerse Seninle İrtibata Geçelim. Aynı Gün Sana Gönderebilirim Jantla Lastikleri. Hazır Tut Kendini Cuma Cumartesi Gibi.
nasip diyelim bakalım finaller geçsin jant işini 2.sanayide araştırcam çıkmacılardan biryerden bakıcam haber veririsin
özelden pm attım barış bey
jantlara 350 tl veririm bende.
açık artırma gibi oldu 1 ay sonra 1000 tl vercekler :) ama jantları ben 1hafta anlaştık önce barış hocam jant bulursa ben alıyorum pazarlık bitti ..
bende para hazır ayrıca şunu söyleyeyim 15 jant satcam diyenelere ozbey48 özgürizmir barış kardeşime ben rezerve yaptrdım o jant bulsun hemen alcam pazarlıgımızda barış hocamla bitti yani
15 jantlar kıymete bindi forumda sayemde tjetten pahalıya gitcek doblo jantı takıcam sonunda :)
kapattık herbiryanı diyorsunuz ama beni hesaba katmıyorsunuz :D
Ne Olmuş Bu Konuya Yav :D Kimsenin İstemediği Jant Değerlendi . Fiyat 2.000 Lira Oldu Arkadaşlar. Yok Mu Arttran ? Satıyorum... Satıyoruuummm Saaaaaaaaat tım! Hayırlı Olsun İyi Kitlendi Yarın Hesaba Aktarırsın 2.000 Lira :D :D