Merhaba arkadaşlar motoralt koruma muhafaza aksamı satıştatır kendim kullandım ve aracımdan söktürdüm yag degişimlerinde sıkıntı oluyor zaman aldıgından söktüm aslında kullanışlı bişey ama zaman aldıgından canımı sıkıyordu söktüm aracımdan ihtiyacı olana duyurulur...serviste 160 ile 190 arası degişiyor fiyatları bende kullanılmış olmasından dolayı fiyatı sadece 80 tl. yani sudan ucuz yıkattırdım tertemiz bir ürün ihtiyacı olan bana ulaşsın lütfen
nerdeyse aracı boşalttım yakında satılık ilanınıda koyarım
Özkan 0541-649-02-52
GÜNCEL FİYAT 60 TL. SON FİYATTIR...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (07/01/2012 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
Hayırlı satışlar..
Valla tam bilmiyorum istanbulun neresindesin ben küçükçekmecedeyim buluşalım deneyelim istersen işin görülsün...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
başka neler satıcaksın?![]()
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bu kartel korumamı sacmı yoksa plastıkmı
Arkadaşlar karter koruma plastik olanından saç olanlar çok ses yapıyor o nedenle plastik tavsiye ederim...
dizele uyuyormu uyuyorsa alıcı olurum ben..
benim araç lpg li uyarmi bilmem![]()
güncel
hade bakalım hayırlı satışlar öskan abi...
hayırlı satışlar özkanım
olm arabayı soyup soğana çevirme ne söküp söküp satıyon yaw ,
elleme dursun sana zararımı vardı =))))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
en ufak somunu bile söküp satacagım böyle daha iyi fiyata satılmış olacakhonda alana kadar parçalayacagım bu aracı sen aldın rahatsın tabiki konuşması kolay coşkunum...
Güncel fiyat 60 tl düşürülmüştür son fiyattır
yav dizellere oluyor mu bu? babam alcam diyip duruyodu
Dizellere uyuyorsa bende ilgilenebilirim..
dizellere olur arkadaşlar istanbulda olsam direk alırdım sonuçta motora takılmıcak motorun altını kapatıcaksınız
Engin tecrübe otomuzdan destek ve cevap geldi DİZELLER için uygunmuş madem öyle fiyat 60 tl.
arayın görüşelim 0541-648-02-52 pazarlıksız 60 tl.
Engin tecrübe otomuzdan destek ve cevap geldi DİZELLER için uygunmuş madem öyle fiyat 60 tl.
arayın görüşelim 0541-648-02-52 pazarlıksız 60 tl.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri