3 ay önce aldığım fiat fiorino aracımın üzerinde gelen satılık 195/55/16 bridgestone turanza er 300 lastiklerimi satıyorum sıfırdan farksızdır ist içi gelip görebilirler sıfırdan farksızdır
3 ay önce aldığım fiat fiorino aracımın üzerinde gelen satılık 195/55/16 bridgestone turanza er 300 lastiklerimi satıyorum sıfırdan farksızdır ist içi gelip görebilirler sıfırdan farksızdır
istediğiniz fiyat nedir acaba
tavsiye ederim ıslak zemin için başarılı bir seri.hayırlı satışlar.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
linea aracımda aynı lastikler var zaten ama değişme vakitleri geldi yavaştan o yuzden soruyorum
ne kadar fiyat isteniyor acaba? benim de fiorino aracım var düşünebilirim o lastikleri.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
)
üzgünüm arkadaşım ama satmaktan vazgeçtim kusura bakma
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
valla isteyene sembolik bir fiyat karşılığında verebilirim. yoksa pederle papaz olacam.
bende satın almayı düşünebilirim benim punto fun a uyar
noone knows that except both of us
neden birşey yazıp cevap yzmıyorsunuz arkadaşlar? lütfen biraz daha hassas olalım bu konuda
kardeşim kusura bakma bu sabah lastikleri sattım. bu konuyla ilgili sorular özelden yaıplmaya başlandığından cvplar hep ordan veriliyor tekrar kusura bakma![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri