Merhabalar.
Ürünler Orange County Autoshow'dan alındı. Satışı en erken Salı akşamı veya Çarşamba sabahı yapabilirim.
1. Collinite No. 476s
Super Doublecoat Paste Wax
Collinite Hard Wax. Ürünü detaylı anlatmaya gerek duymuyorum, kendini kanıtlamış, bilinen bir ürün. Detailingworld sitesinde yılın ürünü seçildiği için 476s serisini tercih ettim. Diğer seriler arasında en uzun süre dayanıklılık vadeden ürün. Kutunun hacmi 9oz, 255 grama tekâbül ediyor. Türkiye'de bölünmüş olarak 40 gramı 25 liraya satılıyor.
Kutusu 65 lira.
(Bölünmüş şekilde satamıyorum,zira kutuları açmadım, nasıl bölündüğünü de bilmiyorum. Birkaç kişi ortak satın alıp bölerek kullanabilir veya bölünmüş şekilde satabilirsiniz.) Hatta 100 gramını bölerek satarsanız 155 gramı size bedavaya gelir, benden söylemesi.
Super Doublecoat Paste Wax » Collinite
2. Meguiar's Wash Mitt
Meguiars yıkama eldiveni. Aracı çizmeden yıkamak için ideal bir ürün. Namını duymayan sanırım yoktur.
Sanalpazar fiyatı 44, Hepsiburada fiyatı 46 lira.
Benim fiyatım 30 lira.
3. Meguiar's Water Magnet
WM Kurulama bezi. Büyük boyu ve yüksek su emiş kapasitesi sayesinde tek turda aracı kurulayabildiği iddia ediliyor. Yine de 1-2 kez sıkarsınız gibime geliyor.
Türkiye fiyatı 34 lira'dan başlıyor.
Benim fiyatım 25 lira. Wash Mitt ile birlikte alırsanız takım halinde 50 ye verebilirim.
4. Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Paste Wax
Meg's Özel Seri - Carnauba Katı Cila
*Meguiars'ın Carnauba içeren tek katı waxı. İçerdiği Carnauba sayesinde yüksek parlaklığı garanti ediyor, fakat dayanıklılık konusunda Colli kadar başarılı değil. Kullanımı ve silişi oldukça kolay bir ürün. 2.kat olarak kullanılıp parlaklığından istifade edilebilir diye düşünüyorum.
Elimde 1 adet var. Kutu içinde Meguiars Sarı uygulama pedi de vardır.
Ürünün bir alt serisi, yani Gold Class "olmayan" modeli sanalpazarda 109 lira. Ben 50 lira diyorum, sanırım ürünün Türkiye'ye direkt kargosu olmadığı için Sanalpazar fiyatı yüksek, emin değilim. Bilet alanlara 15 dolardan veriyolardı.
![]()
Tüm ürünler satıldı, konu kapanabilir.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri