Jant + Lastik Fiyatı mı Yoksa Sadece Jant Fiyatı mı ?
S A T I L D I . . . . . . .
Kör ölür badem gözlü olur satıldı ya herkes almak için can atıyor, neyse 1.5 ay sonra forum dışına istediğim rakama satıldı.
Arkadaşlar ek'te fotoğrafları yer alan jantları satıyorum.
Jantları alalı henüz 3-4 ay kadar ancak oldu ancak et değerinden kaynaklı yanlarda oluşan tasmalardan dolay satıp farklı bir jant almak istiyorum.
Araç üzerinde şuan yay takılı değil ancak 5cm. yaylar varken arkaya 2-3 kişi (kg göre sayı artabilirde azalabilirde) oturduğunda sürtme yapıyordu orjinal yaylar ile herhangibir sürtme sorunu yoktur.
Lastik ölçülerim 195*55*16
Jantlarda herhangi bir eğrilik çizik düzeltme balans sorunu falan bulunmamaktadır.
4*100 ve bizim puntolara araya bilezik koymadan porya göbeğine birebir oturmaktadır.
Yer İstanbul Küçükçekmece ve çevresi
Fiyat 499TL.
Konu skystar37 tarafından (08/01/2012 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.
Jant + Lastik Fiyatı mı Yoksa Sadece Jant Fiyatı mı ?
Sadece jant fiyatı
Arkadaşlar acilinden güncel, hemde en acilinden....
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
Evet arkadaşlar istediğim jantları alabilmem için bunları satmam lazım yokmu isteyen bakın pişman olmazsınız hatta bir ihtimal jantların üzerinde 195*55*16 turanza er300 lastiklerde verecem.
inanılmaz uygun fiyat gp avtıve arabam olsaydı eskısı gıbı anında alırdım...denk gelmıyor işte 5 ay aramıstım celık jant ama bulamamıstım...umarım satarsın kardeş kısa sürede ama çok beklemez diye dusunuyorum
Hocam jant ve lastik olarak dusunuyorum ben verirsen eger birde lastiklerin durumu nasil
Lastikler 20-25bin km kadar kullanılmış ama yaması balonu patlağı çatlağı olmayan bir yazı rahat çıkartacak seviyedeler.
Arkadaşlar haftasonuna kadar hadi alın şu jant lastikleri.
Haftasonuna son 48 saat hadi arkadaşlar sökme takma balans işlemlerinin ücreti bana ait![]()
Konu skystar37 tarafından (22/12/2011 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.
16mi onlar 4 janta 300 mu demistin kardes? Tlf varmi
Evet arkadaşlar hala günceliz yokmu jant lastik isteyen.?
jantlar satılırda lastikler kalırsa alabilirim, hayırlı satışlar.
Güncel satılık devam ediyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri