Evet arkadaşlar yokmu jant isteyen?
Güncel..
Arkadaşlar ek'te fotoğrafları yer alan jantları satıyorum.
Jantları alalı henüz 2 ay kadar ancak oldu ancak et değerinden kaynaklı yanlarda oluşan tasmalardan dolay satıp farklı bir jant almak istiyorum.
Araç üzerinde şuan yay takılı değil ancak 5cm. yaylar varken arkaya 2-3 kişi (kg göre sayı artabilirde azalabilirde) oturduğunda sürtme yapıyordu orjinal yaylar ile herhangibir sürtme sorunu yoktur.
Lastik ölçülerim 195*55*16
Jantlarda herhangi bir eğrilik çizik düzeltme balans sorunu falan bulunmamaktadır.
4*100 ve bizim puntolara araya bilezik koymadan porya göbeğine birebir oturmaktadır.
Yer İstanbul Küçükçekmece ve çevresi
Fiyat 499TL.
Konu skystar37 tarafından (17/11/2011 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fiyat güncellemesi
Evet arkadaşlar yokmu jant isteyen?
Güncel..
taşma yok gbi duruo resmlerde
Aslında var gibi ancak ben yay takıp aracı düşürmek istediğimden dolayı satmak istiyorum
orjnal yaylar warken sürtme yapıomu
Orjinal yaylar ile kesinlikle sürtme yok hatta şuan önlerde 5cm lık yay takılı arkalar ise orjinal. En son geçen hafta sonu memlekete gittim geldim bagaj komple dolu sanırım bi 70kg vardı sonrasında araçta bende dahil 4,5 insan vardı toplamda üç aşağı beş yukarı 260-280kg arası geliriz hepimiz yoldaki esnemelerde falan bir sürtme yapmadı.
evet arkadaşlar güncel..
selam, sadece jantlar mı satılık? jant lastik takım mı?
Güncel...
arkadaşım pazarlık payı varmı varsa. Mesajdan ulaş telefon bırak ararım seni
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
lastik için düşündüğünüz fiyatı pm olarak alabilir miyim?
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
jantlar gp de çok güzel durmuş, arabasını yaysız kullananlar kaçırmasın.
hayırlı satışlar..
Güncel satılık indirim yapıldı son oluru ilanda yazan rakamdır.
fiyat çok iyi et değeri fazla olmasa alınır.hayırlı satışlar
Orjinal yaylar ile kullanacaklar için bir sıkıntısı yok aslında et değerinin ancak benim gibi yay takacaklar için az biraz sorun çıkartabilir.
Bayram öncesi güncel...
güncelimde güncelim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri