arkadaşlar resimleri ekledim sağ ve sol farı hem park konumunda hemde normal konumda çalıştırıp fotolarını çektim tüm farlar çalışır durumdadır.
arkadaşlar angel farlarımı satıyorum. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum fiyat 225,00 tl düşünüyorum. isteyen olursa ptt kargo aracılığıyla kargoyu alan karşılamak suretiyle gönderebilirim. ilgilnen olursa özelden mesaj atabilir
Konu suvari_84 tarafından (31/10/2011 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar resimleri ekledim sağ ve sol farı hem park konumunda hemde normal konumda çalıştırıp fotolarını çektim tüm farlar çalışır durumdadır.
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
abı neden satıyorsun bak ne guzel duruor aracta yaBIRDE fıata xenon varsa dahıl mı
![]()
Captaİn Jack Sparrow
hayırlı satışlar. mert senın arabayada yakısır kardesm![]()
Hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar eğer puntomu satıcak olmasam düşünebilirdim fiyat makul gerçekten
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
fiyat makul arkadaşlar ben ce kaçırmayın forumdan bi arkadaş orj. farlarına 350 istiyodu yanlış hatırlamıyorsam bence çok makul bi fiyat bu kapış kapış...
fiyat uygun hayırlı işler..
abı cvp vermemısın bırdaha sorayım farlda xenon var mı almayım almayım dıorum angelları gorunce dayanamıorum ya
Captaİn Jack Sparrow
al mert yakışır![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
arkadaşlar angel ı satıyorum ama xenonları ile birlikte değil. çünkü banada aynı şekilde geldi angel satanlarda zaten boş satıyor. isteyen olursa kısa farlarımın xenonlarını 140,00 a verebilirim.
Farların çift fiyatımı 225 tl ?
ewet
Markası ne acaba son fiyat ne olur
tesekkurler
güncellll
Hayırlı satışlar.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri