elimde 3 adet 215/40/17 falken marka ze522 seri lastik mevcuttur. arac üzerinde 3 ay durmustur. 3 ay içinde 1973 km yol yapmıstır. ilgilenen olursa uygun fiyata vericem
elimde 3 adet 215/40/17 falken marka ze522 seri lastik mevcuttur. arac üzerinde 3 ay durmustur. 3 ay içinde 1973 km yol yapmıstır. ilgilenen olursa uygun fiyata vericem
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
güncell..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
hayırlı satışlar .... gece günceli
güncel..
hayırlı satışlar...![]()
Keyif BMW'Dir...
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Tarihi kaçtır? 4. sünü bulma imkanımız yok mu? Yama patlak balon var mıdır? Diş kalınlığı nedir ölçebildiniz mi yada yakın bir resmi var mı? Görsek.
Konu Budweiser tarafından (07/11/2011 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.
kardeşim lastikler 2 bin km yaptı yazdım tam km yi zaten ona göre hesap et 3 tane diyorum çünki 1 tanesi balon yaptı onu attım çöpe kimse takmasın canınıda tehlikeye atmasın diye. foto olarakda aracın fotolarının oldugu albümde var bakabilirsin. fiyatıda komik bi rakam özelden yazarsan bildireyim fiyatı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri