arkadaşlar grande punto için elimde birkaç fazlalik var.. bunlar:
-grande puntonun orjinal sac jantı ve orjinal ebat lastikleri. 15 inç. tenekeler tertemiz.. yeni siyah boyandı.. lastiklerin ikisi bitik , ikisi iş görür.. jant kapaklari da var.. 4*100..kargo fln ugraşamam yanlız , fiyat çok uygun 60 tl. gelir alirsiniz.. istanbul çekmeköyde..
-16 inç sac jant ve 205 50 16 michelin alpin kişlik lastikler. keza 4*100..sac jantlarin kondüsyonu 10 üzerinden 8. lastiklerin kondüsyonu 10 üzerinden 7. balanslari yeni yapildi. aracimin üzerinde takili su anda , 280 liraya almiştim 20 gün önce , 150 liraya veriyorum.. foto temsili DEĞİL!
-ultra racing kule gergisi. gecen haftasonu aksaray bys tuningden alindi. dün takilmaya çalişildi. uymadi. zaten üzerinde kocaman yaziyormuş 1.4 grande punto için diye. o heyecanla gözden kaçmış..
250 liraya aldım , 150 liraya verecegim. arka koltukta gezdiriyorum her gün.
1.4 benzinli grande puntosu olanlar için kaçırılmayacak fırsat...
iletişim için özel mesaj atınız.
salim cinisli
0533 656 50 93
sabah günceli..
hayırlı satışlar
kargo yaparım dersen sac jantlara talibim 15" olanlara...
Hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı satışlar. Arkadaşlar kule gergisi virajlarda ve ani kontra hareketlerde aracınızın savrulmasını önemli ölçüde azaltıp daha güvenli sürüş sağlar ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın. Sağlıcakla kalın.
Hayirli satislar,Dizelde gergi nereye vuruyor?
16" kışlıkların tanesi mi 150 lira 4 tanesimi jantlı olarak ayrıca kaç biner km yürümüş lastikler?
güncelleyelim
Lastiklerin detaylı diş derinliği ve üretim yılı bilgilerini verebilirseniz düşünüyorum almayı.
Diş derinliğini her hangi bir nesne ile fotoğrafda dişlerin arasına sokarak gösterebilirsin ancak kaliteli lastik tabanını gösteren bi foto benim için yardımcı olucaktır eğerki biliyorsan kaç sene lastiklerle gezilmiş birde yazın bu lastik kullanılmışmı?
Doğrudur ancak yazın kullanılan kışlık lastikten pek hayır gelmiyor ancak diş derinliğine bakıp ona göre karar vereceğim hızlı cevap için şimdiden teşeküür ederim.Umarım alırım almasamda umarım çabuk satarsınız.
sende haklısın günceli..
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri