hayırlı satışlar...
evg jant kumho performans lastikleri Eibach 30 mm helezon spor yay jantların 2sinde çizik lastiklerin birinde çizik
vardır. 11000km kullanılmıştır...
Paket içeriği : )
4lastik - 4 jant - 4 adet spor yay - bijonlar - bijon şifresi
Fiyat : 650 TL
Konu opn21 tarafından (26/03/2011 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: değişiklik
GP
hayırlı satışlar...
Hayırlı satışlar
çok ıyı fıyat
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
jant lastik isteyen alsın taksın fiyat güzelhayırlı satışlar
Abi güzel bir fiyat soyle lastige alayım jantlar bana uymuyor yoksa güzel fiyat
uralcım takımı bozmak istemiyorum , arkadaşların yorumları içinde çok teşekkürler .
hakikaten bedavadan biraz pahalı olarak jant lastik yay takım veriyorum.
araç 1,4 fire active di . araca tam uyumluydu . takımı alıpta sorun yaşayan arkdaşa parasınıda iade etme garantisi de veririrm. Hatta forumdan birkaç arkadaş ilgileniyor. gelişme olursa yazarım.
Selamlar...
Konu opn21 tarafından (25/03/2011 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
GP
İhtiyacı olan kesinlikle kaçırmasın
Fiyat bedavaaaa....
süper fiyat kaçırmayın hayırlı satışlar
Arkadaşlar ilan güncel , forumdan 2 arkdaş istiyordu özel olarak mail attım onlara , geri dönüş olmadı henüz...
Selamlar..
GP
taksit imkanımız var mı yoksa peşin mi istiyorsunuz hocam?
valla esnaf değilim posda yok taksit yapacak.
peşin olacak satış..
GP
3ü bi arada gibi hazirandan önce alış veriş yapacak gücüm yok olsa 2 dk durmam anında alırdım... şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun... kendime üzülüyor alacak arkadasın adına seviniyorum![]()
Herşeyiy'le çok güzel'de 1.4 motora 17' jant ağır gelir diye düşünüyorum.
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
aslında benimde niyetim var ama istanbuldan buraya nakliye sıkıntısı var.benim evoya tam giderdi yoksa.bu arada lastikte çizik var demişsin derinmi yoksa yüzeysel bir çizikmi.
shop falan yaptım da benim araca uymuyor düzgün olmuyor bide 17 olması düşündürücü benim için..
arkadaslar yokmu aracını yere yaklastıracak jantıyla aracına 2kez baktıracak aracını hicbir virajda savurmayacak sanslı forum uyesi? Hakikaten bedavadan biraz pahali veriyorum ben ilk gun gider sanıyodum ama daha satılmadı. İlanımız gunceldir...
GP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri